Kalashnikov (Zativo Seeds)

Hoog qua THC goedheid (20% om precies te zijn), Kalashnikov is absoluut een 'Boom Headshot!' Kalashnikov is gebaseerd op de illustere AK-47 en groeit op veerkrachtige wijze en is meestal rijp voor de pluk na 8-9 weken. Ze komt serieus hard aan en spaart je niet, dus houd jezelf vast.

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders Columbian x Mexican x Thai x Afghan
Bloeitijd 8-9 weken
THC% 19%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 350-500g/m²
Hoogte (binnen) 80-140cm
Opbrengst (buiten) 600-650g/plant
Hoogte (buiten) 130-180cm
Oogsttijd (buiten) Eind Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 6.50
1 zaadje € 6.50
3 zaden € 28.50
5 zaden € 25.00
10 zaden € 40.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Kalashnikov - Net als de AK-47 een 'one hit wonder'

Net als AK-47 komt Kalashnikov hard aan. Ze is makkelijk te kweken (met minimale moeite) en is de ideale soort voor zowel beginners als veteranen.

Kalashnikov bestaat uit Mexican, Colombian, Thai en Afghan soorten en is een soort molotovcocktail van smaken. Meteen vanaf het begin wordt je getrakteerd op een pittige feest van geuren die aarde, houtige ondertonen in zich meedragen. Dit wordt gevolgd door bloemige festiviteiten van de rook.

Kalashnikov veroorzaakt een duidelijke en heldere cerebrale high, dit komt voornamelijk doordat de plant een THC-gehalte heeft van 20% - inderdaad krachtige wiet. De uitdrukking 'one hit wonder' (die meestal in verband wordt gebracht met de AK-47) is hier duidelijk van toepassing, want de meeste mensen zijn na één hijs al in de wolken. De potente kracht van Kalashnikov maken haar tot een ideale soort om met vrienden te chillen of na een dag hard werken te ontspannen. Hoewel ze eigenlijk een sociale soort is, kan ze je ook aan de bank vastnagelen als je te veel rookt - dus doe het rustig aan.

Medicinale gebruikers kunnen ook profiteren van Kalashnikov, een kleine hoeveelheid van deze soort is voldoende om angst, stress depressie, pijn en migraine te verminderen.

Het kweken van Kalashnikov had niet eenvoudiger gekund dankzij haar veerkrachtige aard. Veelvoorkomende problemen als schimmel en insecten zijn veel hanteerbaarder, en daarom is ze geknipt voor zowel beginnende kwekers als veteranen. Als het op bloeitijd aankomt, is ze een goede mikker - 8-9 weken (gemiddeld) is wat je kunt verwachten - niet slecht voor een door Sativa gedomineerde hybride. Voor wat betreft de opbrengt: ze produceert 350-500 g/m².

Kalashnikov kan ook buiten gekweekt worden, voor optimale resultaten heeft ze echter een warm klimaat nodig (bijvoorbeeld Spanje, Italië of Californië). Als je niet het geluk hebt om op zo'n plek te wonen, volstaat het ook om haar in een kas te plaatsen. Als je haar buiten kweekt, kun je midden oktober de oogst verwachten.

Kalashnikov marihuanazaadjes leveren een zeer populaire en prachtige hybride op. Als je op de markt op zoek bent naar een echt sterke Sativa, is Kalashnikov de juiste soort voor jou.

  • Cannabis: Zaden Versus Klonen, Wat Is Beter?

    Je volgende kweek opstarten vanuit zaadjes of toch maar klonen? Hieronder lees je de voor- en nadelen van beide, maar ook waarom kweken vanuit zaad voor thuiskwekers de meeste voordelen biedt.

  • De Oorsprong Van Thai Soorten

    Thai soorten verschenen in de jaren '60 voor het eerst in de Westerse wereld en werden onmiddellijk een succes. De jaren '60, '70 en '80 zijn lang vervlogen, maar Thai soorten zijn nog steeds op de huidige markt aanwezig, al is dit dan voornamelijk in hybride vorm vanwege de zeer lange bloeiperiode van zuivere Sativa's.

Recommended products
Kalashnikov belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special AK-47 - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Zativo