Amnesia Haze Autoflowering (Zativo Seeds)

Amnesia Haze was (en is) een krachtpatser van een Sativa en een echte klassieke cannabissoort uit de jaren 80. Amnesia Haze Automatic brengt je het beste van de beroemde Amnesia Haze in een makkelijk te hanteren, automatisch bloeiend pakketje. Deze mix van Amnesia en Ruderalis is na slechts 10-11 weken klaar voor de oogst. Hazeliefhebbers verheugt u!

Genetica 70% sativa - 20% indica - 10% ruderalis
Ouders Amnesia x ruderalis
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC% 17%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 350-400g/m²
Hoogte (binnen) 1.5m
Opbrengst (buiten) 30-150g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 7.50
€ 7.50
1 zaadje € 7.50
3 zaden € 20.00
5 zaden € 30.00
10 zaden € 50.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Amnesia Haze Automatic - Klaar voor de oogst binnen 10-11 weken

Ze is welbekend en gerespecteerd over de hele wereld en de psychedelische high van Amnesia Haze is een stevige favoriet onder rokers én kwekers. Haar opmerkelijke levensduur is een bewijs voor de kwaliteit en kracht van de soort. Zativo Seeds besloot om deze illustere soort een automatisch randje te geven door haar te combineren met een Ruderalis en zo Amnesia Haze te creëren. Deze automatische reïncarnatie blijft trouw aan haar afkomst en behoudt alle kracht en smaak van haar ouders, maar heeft tevens kortere bloeitijden en een ongecompliceerde mentaliteit.

De pittige zoete smaak en geur die synoniem is aan Amnesia Haze is tevens springlevend in deze automatisch versie, en daarom is ze volgens velen ook zo populair geworden. De milde en genietbare rook nodigt je uit om je over te geven aan een verheffende, psychedelische high. Liefhebbers van Sativa en Haze zullen zich meteen thuis voelen bij Amnesia Haze, dat staat vast. Je zult je vrijwel gelijk opgemonterd voelen, je stemming verbetert en je perspectief wordt wijder - en dit maakt haar tot een soort om alleen van te genieten of in het gezelschap van vrienden.

Amnesia Haze Automatic krijgt ook erkenning voor het feit dat ze vele medische aandoeningen kan helpen verlichten, zoals symptomen van stress, angst, depressie en gebrek aan eetlust. Amnesia Haze Automatic kan het best omschreven worden als een wonderlijke plant die je in beweging krijgt - een positieve boost dus.

De lange bloeitijd van Amnesia Haze schrikt mensen vaak af. Amnesia Haze heeft over het algemeen maar liefst 12 weken nodig om te bloeien - we hebben dus een kweker nodig die echt van Haze houdt en het geduld heeft van een Sativaheilige. Dat alles gezegd hebbende, Amnesia Haze heeft slechts 10-11 weken nodig tussen ontkieming en oogst - de wachttijd is zo aardig ingekort! Je kunt dus dezelfde rijke resultaten behalen, maar dan wel binnen een significant kortere periode. Dit toont maar mooi aan hoe geweldig de cannabiszaadtechniek werkelijk is.

Amnesia Haze Automatic lijkt heel erg op haar ouder, ze wordt hoog en heeft dezelfde onderscheidende elegantie die niet genegeerd kan worden. Haar dunne bladeren en lange, luchtige takken zijn een spektakel om te aanschouwen. Een hoogte van 1,5 meter lijkt het gemiddelde te zijn. Kwekers kunnen voor hun harde werk een gulle oogst verwachten van 30-150 g/plant - meer doorgewinterde rokers kunnen een iets grotere opbrengst verwachten. Hoewel Amnesia Haze een delicate plant is, is ze ook een hongerige Haze die niet weet wanneer ze moet stoppen met eten. Ze is echter wel gevoelig voor te veel voeding, dus wees voorzichtig.

Amnesia Haze Automatic brengt veel in het spel, niet alleen voor wat betreft haar illustere genen, maar ook voor wat betreft haar korte bloeitijden, geweldige opbrengsten en topkwalitatieve toppen. Hazeliefhebbers zullen niet teleurgesteld raken.

 • Cannabis: Zaden Versus Klonen, Wat Is Beter?

  Je volgende kweek opstarten vanuit zaadjes of toch maar klonen? Hieronder lees je de voor- en nadelen van beide, maar ook waarom kweken vanuit zaad voor thuiskwekers de meeste voordelen biedt.

 • Hoe Herken Je Goede En Slechte Cannabiszaden?

  Hoogwaardige cannabiszaadjes zijn van levensbelang als je gezonde, flink groeiende cannabisplanten wilt kweken. Lees verder en ontdek waar je op zou moeten letten om levensvatbare kampioenzaadjes van reddeloos verloren zaadjes te onderscheiden.

 • Zamnesia lanceert "Zamnesia 2.0"

  Als een van de leidende Europese online smartshops lanceert Zamnesia op 14 april een nieuwe en verbeterde website. Naast aanzienlijke verbeteringen op het gebied van techniek en design, viert het bedrijf de herintroductie met een exclusieve periode vol korting.

 • De 10 Leukste Manieren Om Wiet Te Roken

  Ben je wel klaar met altijd dezelfde manier van roken? Probeer eens wat anders met een leukere, avontuurlijke en creatieve methode! Bongs, gasmaskers, blunts, bag vaporizers, plastic lungs: allemaal een leuke afwisseling voor je rook routine en geweldig voor feestjes.

 • Lees alles over moon rocks en hoe je ze zelf maakt

  Moon rocks zijn de meest vreemd uitziende rocksterren uit het cannabis universum. Gebruikers staan in de rij om gelanceerd te worden.

 • Hoe Maak Je Zelf Hasj?

  Thuis hasj maken is een fluitje van een cent. Je hoeft maar weinig zaken aan te schaffen en soms zelfs helemaal niks! Hier lees je onze handleiding voor het maken van hasj.

 • De Verschillende Cannabissoorten En Hun Specifieke Effecten

  Cannabis is een van de eerste gewassen die door mensen verbouwd werden. Tot het recente verbod, wat een geschiedkundige afwijking is, was cannabis onopvallend bij het dagelijks gebruik, maar merkwaardig genoeg wel een veelzijdige industriële en medicinale plant.

 • Wat Veroorzaakt De Munchies En Wat Kun Je Ertegen Doen?

  Elke cannabisliefhebber kent het probleem - na het roken van puike wiet plunder je de koelkast leeg. Dit verschijnsel heet "de munchies" en we vertellen je er alles over. Lees alles over de wetenschap omtrent dit fenomeen en hoe je het bestrijdt.

 • Top Activiteiten Tijdens Een Cannabis High

  In onze lijst met de beste activiteiten voor als je high bent van cannabis, vind je zowel actieve als ontspannende bezigheden. Al deze activiteiten versterken de effecten van de cannabinoïden CBD en THC en leiden tot euforie, creativiteit en emotionele vervulling.

Recommended products
Amnesia Haze Auto belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Amnesia Haze Autoflowering - Wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Zativo