Lemon Haze (Zativo Seeds)

Lemon Haze zal je niet zuur opbreken. Het is een hoogstaande en extreem krachtige cannabis soort! Met 21% THC in het gedroogde eindproduct is ze in staat beginners te vloeren! Zamnesia heeft een grote catalogus van wietzaadjes en zij bieden ook Lemon Haze aan.

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders Lemon Skunk x Amnesia Haze
Bloeitijd 8-9 weken
THC% 21%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 425-475g/m²
Hoogte (binnen) 80-140cm
Opbrengst (buiten) 450-500g/plant
Hoogte (buiten) 130-170cm
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 8.50
€ 8.50
1 zaadje € 8.50
3 zaden € 21.50
5 zaden € 32.50
10 zaden € 55.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Lemon Haze - Ongelooflijke kruising tussen Lemon Skunk en Amnesia Haze

Lemon Haze zal je zeker niet zuur opbreken. Het is een hoogstaande en extreem krachtige cannabis soort, die in staat is beginners te vloeren. Als je naar haar voorouders kijkt, snap je waarom… de gecombineerde krachten van Lemon Skunk en Amnesia Haze staan garant voor een high die je niet moet onderschatten. De naam Amnesia Haze moet eigenlijk genoeg waarschuwing zijn voor beginners om deze strain voorzichtig te benaderen.

Haze strains worden over het algemeen vrij hoog, maar Lemon Haze beperkt zich hierin en zal ongeveer 80-140cm hoog worden in de kweekruimte. Zelfs buiten blijft ze kleiner dan 2 meter. Een gemiddelde hoogte is 130-170cm. Een ander aspect is de bloeiperiode die, met een duur van slechts 8-9 weken, vrij bescheiden is voor een Haze variant. In de buitenteelt zal Lemon Haze volwassenheid bereiken rond half oktober. Haar kleinere postuur en kortere bloeiperiode heeft ze te danken aan haar Indica invloed, die 40% van de genen opmaakt.

Hoewel de hoogte en bloeiperiode afgenomen zijn, geldt dit zeker niet voor haar opbrengst. In een indoor kweekruimte zal je in staat zijn 425-475g/m² binnen te harken en buiten zal de buit ongeveer 450-500 gram per plant bedragen. Lemon Haze is ook niet bescheiden als het draait om kracht. Met maar liefst 21% THC in het eindproduct is ze een ware kampioen!

De toppen van Lemon Haze stralen een sterke, maar verleidelijke, frisse geur uit van citroenschil, verweven met de aardse tinten van Skunk. Wanneer gerookt, worden de smaakpapillen overspoeld door de smaak van citroensnoep. De initiële periode van de opgewekte high is zoals je zou verwachten van een Sativa: Energiek, inspirerend, motiverend, optimistisch, euforisch en psychedelisch en na grofweg 2-3 uur gaat dit over in een ontspannen gevoel van welzijn.

  • De Beste Methodes Om Meer Trichomen Te Genereren

    Trichomen zijn letterlijk de magie van marihuana. Maar je hoeft geen goochelaar of illusionist te zijn om cannabis te kweken met een optimale harsproductie. Met de praktische informatie en tips in dit artikel, kun jij ook de plakkerigste ganja kweken.

Recommended products
Lemon Haze belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Lemon Haze - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Zativo