Cheese (Zativo Seeds)

Een kampioen van een Skunk uit een geslacht van kampioenen. De grote Cheese is het resultaat van het mengen van Skunk en Northern Lights en een pikante krachtpatser! Met een bloeiperiode van slechts 8 weken worden kwekers getrakteerd op een hoogkwalitatieve top zonder al te veel gedoe. Ze wordt over de hele wereld (met name in de UK) met respect begroet en heeft al vele prijzen gewonnen.

Genetica 50% sativa - 50% indica
Ouders Skunk x Northern Lights
Bloeitijd 8 weken
THC% 17%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 450-550g/m²
Hoogte (binnen) 1.5m
Opbrengst (buiten) 500-600g/plant
Hoogte (buiten) 2.5m
Oogsttijd (buiten) Half Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 6.50
1 zaadje € 6.50
3 zaden € 28.50
5 zaden € 25.00
10 zaden € 40.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Cheese - Een UK klassieker van de hoogste orde

De cannabiszaadjes van Cheese behoren onmiskenbaar tot de beste soorten uit de UK en hebben de afgelopen jaren aardig wat volgelingen vergaard. Een groep pionier-kwekers heeft haar tot leven gewekt door een originele Skunk uit de jaren 80 te vermengen met een old school Northern Lights. Deze geweldige mix resulteerde in een Skunk van ongelooflijke kracht en een zo scherpe geur dat ze haar Cheese noemden.

Over de hele wereld staat ze in hoog aanzien (vooral in de UK) en ze heeft al vele prijzen gewonnen, waaronder de cannabis cup award - en dat is niet voor niets. Zodra je je eerste hijs hebt genomen, zul je haar onderscheidende scherpe geur en omhelzing gewaarworden. De rook is erg mild en heeft dat bekende Skunkachtige over zich heen. Cheese zou Cheese niet zijn als ze niet zo'n sterke cheddarsmaak had, en jonge, wat is ze kazig! Bovenop al die cheddar komen ook nog de subtiele houtachtige ondertonen die op je smaakpapillen blijven hangen.

Cheese houdt niet in en veroorzaakt een ongelooflijk krachtige cognitieve en fysieke high, die zelfs de meest doorgewinterde rokers niet kunnen negeren. Zodra de high grip op je krijgt, begint je geest doelloos naar de wolken te zweven terwijl je lichaam wegsmelt, je spieren zich ontspannen en je spanning wegebt. De high is echt euforisch - dit is zodoende de perfecte top om met je vrienden te roken - veel plezier!

Cheese draagt ook een aantal medicinale kwaliteiten in zich mee, ze helpt de symptomen van stress, angst, pijn, migraine en artritis te bestrijden.

Voor wat betreft de groei kan ze het best omschreven worden als een onstuimige plant. In de binnenkweek worden de planten meestal zo'n 1,5 meter hoog, en ze hebben daar ongeveer 8 weken voor nodig. Een typische opbrengst van deze specifieke soort bedraagt 450-550 g/m².

Degenen die het geluk hebben om in een warm klimaat te leven (bijvoorbeeld Californië, Spanje of Italië) kunnen Cheese ook buiten kweken. Onder optimale omstandigheden bereikt ze een duizelingwekkende hoogte van 2,5 meter - niet de meest onopvallende plant, mocht je daar naar op zoek zijn. Ze is klaar in het midden van oktober, je kunt dan een oogst verwachten van 250 g/plant.

Als je op zoek bent naar een soort die laag blijft, kun je beter ergens anders zoeken. Want Cheese heeft niet alleen een gigantische omvang, ze heeft ook nog eens een overweldigend scherpe smaak. Met dat in gedachten is het dus een must om een discrete en goed geventileerde plek te vinden.

Cannabiszaadjes van Cheese worden hoe dan ook als een sterk, kazig gerecht opgediend, dat zeker elke cannabisconnaisseur tevreden zal stellen. Ze groeit sterk en levendig en beloont kwekers zowel met overvloed als met kracht.

  • Top 10 Cannabis Zadenbanken

    Een respectabele producent maakt het verschil, zeker bij het kweken van cannabis. Vind je het lastig om te kiezen? Bekijk ons overzicht van de tien beste zadenbanken. Daarbij is de populariteit van hun zaden als indicator gebruikt. Nu hoef jij alleen nog maar te beslissen welke bestseller je eerst gaat proberen!

  • De Top 10 Cannabis-Vriendelijke Landen Voor De Reizende Stoner

    Als je het goed doet, kun je zorgeloos genieten van een geweldige, met cannabis overladen vakantie. Hier is Zativo's Top 10 van cannabis-vriendelijke landen die een bezoek waard zijn.

Recommended products
Cheese belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Cheese - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Zativo