Critical Autoflowering (Zativo Seeds)

Critical Automatic is een automatisch bloeiende schoonheid die de bijval van critici kan wegdragen. De mix van Critical en Ruderalis creëerde een soort die fans direct zullen herkennen en koesteren. Critica Automatic heeft alle originele pracht van het origineel en heeft slechts 9 weken nodig tussen ontkieming en oogst.

Genetica 60% indica - 30% sativa - 10% ruderalis
Ouders Critical x ruderalis
Bloeitijd 9 weken van zaadje tot oogst
THC% 14%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 350-400g/m²
Hoogte (binnen) 55-65cm
Opbrengst (buiten) 80g/plant
Hoogte (buiten) 70-90cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 0.61
1 zaadje € 0.61
3 zaden € 11.00
5 zaden € 18.50
10 zaden € 33.50

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Critical Automatic - Van ontkieming naar oogst in slechts 9 weken

Critical wordt gekenmerkt door haar sappige, zoete smaak, levendige groei en ontspannende lichamelijke high en is een soort waar je niet de mist mee in kunt gaan. De automatisch bloeiende Critical van Zativo Seeds is niet anders. In combinatie met Ruderalis is Critical Automatic een soort die tevens alle verbluffende kwaliteiten van haar ouders heeft.

Gebruikers die bekend zijn met Critical zijn al wel bekend met haar extreem zoete smaak en intense geur. Critical Automatic houdt zich heel nauwgezet aan deze blauwdruk (om het zo maar te zeggen); ze zorgt ervoor dat de roker getroffen wordt door dezelfde intensiteit die de familie van deze wiet zo populair heeft gemaakt. Je zult je compleet ontspannen voelen wanneer de sterke lichamelijke high je in zijn greep krijgt, en daarom is ze de ideale keus voor als je op de bank wilt ontspannen.

Wanneer Critical Automatic rijp wordt, begint ze een overdaad aan strakke, met hars bedekte toppen te produceren. Ze bereikt een gemiddelde hoogte van 80 cm en is meestal ongeveer 9 weken na het ontkiemen klaar voor de oogst. Beginnende kwekers zullen geen problemen hebben om Critical Automatic te temmen, ze is opmerkelijk makkelijk te onderhouden - een bonus, zeker als dit je eerste ontmoeting met een automatische soort is. Critical Automatic is in staat om opbrengsten te produceren van 70-80 g/plant - een gulle vangst als je haar bloeitijd in overweging neemt.

Critical Automatic brengt veel in het spel: haar snelle groei, overdadige opbrengsten, haar rijke en zoete smaak en natuurlijk haar verbluffende high, die je iedere keer weer die kritieke slag weet toe te brengen. Als je op jacht bent naar een automaat die overal floreert, hoef je niet verder te kijken, want Critical Automatic is dé plant voor jou.

Recommended products
Andere producten van Zativo