Northern Lights Autoflowering (Zativo Seeds)

Northern Lights Automatic is een legendarische soort die over de hele wereld herkend wordt, ze zal je in een flits meenemen naar het verleden. Een magnifieke mix van Northern Lights en Ruderalis heeft deze extra zoete sensatie opgeleverd, die zeker bij je in de smaak zal vallen. Ze is binnen 9-10 weken na ontkieming klaar voor de oogst. Northern Lights Automatic produceert grote opbrengsten!

Genetica 90% indica - 10% ruderalis
Ouders Northern Lights x ruderalis
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC% 14%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 450-550g/m²
Hoogte (binnen) 1.2m
Opbrengst (buiten) 90g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 6.50
1 zaadje € 6.50
3 zaden € 17.50
5 zaden € 25.00
10 zaden € 40.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Northern Lights Automatic - Een levende legende uit de jaren 80 die autoflowering is geworden

Ze is echt een zwaargewicht uit de jaren 80. Northern Lights is terug, en hoe. Ze werd oorspronkelijk gecreëerd in de VS, maar uiteindelijk bracht men haar naar Nederland in de jaren 80, waar ze meteen aansloeg. Al gauw werd ze de nieuwe standaard voor de binnenkweek.

Northern Lights is beroemd vanwege haar zoete smaak en sterke lichamelijke stone en ze is van de bovenste kwaliteit en prestige. De soort is zo succesvol dat veel soorten op de markt van vandaag haar genen in zich meedragen. De reïncarnatie van Zativo Seeds blijft trouw aan het originele recept (om het zo maar te zeggen) en brengt alle kwaliteiten van de soort naar de voorgrond in een makkelijk te onderhouden automatisch bloeiend pakketje.

Ze is gezegend met een immer zoete smaak, en Northern Lights Auto zal zeker je hart veroveren. Ze is in staat om een intense lichamelijke stone te veroorzaken, en ze sluipt door je lichaam heen en verwijdert alle spanning en pijn. Als je op zoek bent naar een ontspannende soort, heb je haar zeker gevonden. Medicinale gebruikers die lijden aan aandoeningen als chronische pijn, artritis, spierspasmen, angst, stress en migraine zullen zich merkbaar beter voelen. Northern Lights Auto is overwegend een Indica qua high, maar ze heeft ook wel iets van de oude Sativa. Van de originele Northern Lights dacht men dat ze een pure Indica was, maar inmiddels is ze gekruist met een Thai Sativa. Gebruikers krijgen vervolgens een geestelijke en verheffende high gepresenteerd die de lichamelijke highervaring goed aanvult.

Wat ze produceert kan het best worden omschreven als 'ijzig uitziende' harstoppen en Northern Lights glimt met coolness als geen ander. De soort kan zowel binnen als buiten gekweekt worden, maar voor optimale resultaten is een warm klimaat een must (bijvoorbeeld Spanje of Californië). Kwekers kunnen er rekening mee houden dat de soort een hoogte bereikt van ongeveer 1,2 meter. Voor wat betreft de oogst is ze binnen 9-10 weken na ontkieming klaar. Als je aan al haar behoeften voldoet en je kweekt haar in de binnenkweek onder goede omstandigheden, kun je per plant een opbrengst verwachten van ongeveer 90 gram. In de buitenkweek kan (onder ideale omstandigheden) de opbrengst oplopen tot 200 g/plant.

Northern Lights Auto heeft een van de beste opbrengsten voor een automatische soort - ze zal niet teleurstellen. Als je graag een klassieke soort in handen krijgt, is Northern Lights zeker de soort voor jou.

Recommended products
Northern Lights Auto belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Northern Lights Autoflowering - Wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Zativo