Northern Lights (Zativo Seeds)

Northern Lights is de perfecte all rounder die een speciaal plekje heeft in de harten van cannabiskenners over de hele wereld. Men denkt dat ze een pure landsoort is vermengd met Thai Sativa. Ze heeft 7-8 weken nodig om te bloeien en produceert dan toppen van wereldklasse. Northern Lights biedt op iedere mogelijke manier een waar schouwspel en vertoont zowel Sativa- als Indicakenmerken.

Genetica 90% indica - 10% sativa
Ouders Afghan Kush x Thai Sativa
Bloeitijd 7-8 weken
THC% 18%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 500g/m²
Hoogte (binnen) 1-1.2m
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) 1.5-2.2m
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 8.00
1 zaadje € 8.00
3 zaden € 15.00
5 zaden € 22.50
10 zaden € 37.50
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Northern Lights - De perfecte all rounder

Northern Lights wordt door de cannabisgemeenschap gezien als een klassieke en uiterst invloedrijke soort, ze is onsterfelijk gemaakt als legendarische soort. Met haar lange en rijke afkomst gaat ze enigszins gehuld in mysterie, maar ze heeft onmiskenbaar de tand des tijds doorstaan - en ze gaat door met toppen produceren die tot de fijnste op aarde behoren.

Men denkt dat de originele Northern Lights een pure Afghani Indica was, die later vermengd werd met een beetje Thai Sativa - dat verklaart de fruitige ondertonen van de hybride en de psychedelische eigenschappen.

Northern Lights is gezegend met een extreem bevredigende smaak en geur. Beide zitten propvol met citrusfruit, verse dennen en niet te vergeten subtiele aardse ondertonen. Ze mag dan overkomen als een vreemde mix, maar een die zeker wel werkt!

De high die Northern Lights je oplevert heeft een merkbare door Indica gedomineerde aard, maar dat wil niet zeggen dat er geen ruimte overblijft waar een beetje Sativa doorheen kan glippen. Ze is extreem potent (zoals je misschien al wel had geraden), je zult je van top tot teen compleet relaxed voelen - ze wast tijdens het proces al je kwalen en pijnen weg. De subtiele Sativa (zoals net al werd vermeld) verheft je geest en brengt helderheid teweeg. Ze is waarlijk een geweldige combinatie die je in staat stelt om je echt op je gemak te voelen en onderwijl alert te blijven. Doorgewinterde rokers zullen deze specifieke high maar al te goed kennen.

Medicinale gebruikers zullen erg veel baat hebben bij de gemengde high als het aankomt op het behandelen van verschillende aandoeningen. Symptomen die gerelateerd zijn aan chronische pijn, artritis, spierspasmen, migraine, stress, angst en gebrek aan eetlust zullen alle verlicht worden.

Northern Lights is een schouwspel op iedere mogelijke manier en vertoont zowel Sativa- als Indicakenmerken. Ze is relatief hoog van postuur, heeft grote internodale afstanden en lange, dunne, groene bladeren. Al deze eigenschappen heeft ze te danken aan haar Sativawortels.

Als Northern Lights binnen groeit, bereikt ze een hoogte van 1,2 meter en heeft ze een bloeitijd van 7-8 weken. Als je ervoor kiest om haar buiten te kweken (mits het klimaat dat toestaat), kun je er rekening mee houden dat je haar in de tweede helft van september kunt oogsten. Northern Lights produceert opbrengsten van 500 g/² - over veel toppen, zweet en vreugde gesproken.

 • Hydrocultuur Voor Biologische Cannabis: Is Het Mogelijk?

  Met biologische hydrocultuursystemen is het mogelijk puurdere cannabis te kweken dan op de reguliere manier. Het opzetten en onderhouden van deze systemen is echter ingewikkelder, duurder en tijdrovender. Is biologische hydro de moeite waard?

 • Wat Zijn De Ontwenningsverschijnselen Van Wiet En Hoe Pareer Je De Klachten?

  Cannabisonthouding gaat vaak gepaard met klachten als angst, stress, slapeloosheid en hoofdpijn. Dat is behoorlijk vervelend, maar niet zo verschrikkelijk als de afkickverschijnselen van andere substanties. Zo zijn de klachten vaak al te bestrijden met lichaamsbeweging, water en zelfs CBD.

 • Top 5 Gezonde Snacks Voor Stoners

  Elke gebruiker kent die plotselinge drang om de keukenkast leeg te plunderen of een hele bak Ben & Jerry’s te eten. Dat is normaal en niets om je schuldig over te voelen. Maar onthoud: slecht voedsel is slecht voor je. Zativo heeft een lijst gemaakt met gezonde snacks om van te genieten als de munchies weer eens opduiken.

 • De Verschillende Cannabissoorten En Hun Specifieke Effecten

  Cannabis is een van de eerste gewassen die door mensen verbouwd werden. Tot het recente verbod, wat een geschiedkundige afwijking is, was cannabis onopvallend bij het dagelijks gebruik, maar merkwaardig genoeg wel een veelzijdige industriële en medicinale plant.

Recommended products
Northern Lights belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Northern Lights - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Zativo