White Widow (Zativo Seeds)

Zowel een favoriet van Amsterdam en een wereldwonder, White Widow is een echte Nederlandse winnaar, en dat is terecht. Ze deelt raken klappen uit, die alleen geevenaard worden door haar superbe smaak en geur. Deze waarlijk iconische soort heeft de tand des tijds doorstaan. Als je haar binnen kweekt, kun je een bloeitijd verwachten van 9 weken en een opbrengst van 400 g/m².

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders Brazilian Sativa x Indica
Bloeitijd 9 weken
THC% 19%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 400g/m²
Hoogte (binnen) 60-100cm
Opbrengst (buiten) 500-600g/plant
Hoogte (buiten) 150-200cm
Oogsttijd (buiten) Eind Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 6.50
1 zaadje € 6.50
3 zaden € 28.50
5 zaden € 25.00
10 zaden € 40.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

White Widow - Een iconische prijswinnaar van tijdloze kwaliteit

White Widow is waarschijnlijk de beroemdste cannabissoort aller tijden en een 'Coffeeshop King' die in Nederland en over de gehele wereld meerdere prijzen heeft gewonnen. Ze staat in de Amsterdamse coffeeshopscene bekend als de meest iconische en toonaangevende soort. White wordt ook beschouwd als de perfecte wiet. En wie zou haar dat kwalijk kunnen nemen? Ze is makkelijk te kweken, uiterst resistent, vol van smaak en ze veroorzaakt een A+ high.

De afkomst van White Widow gaat enigszins gehuld in mysterie. Men denkt dat ze het resultaat is van het vermengen van een pure Braziliaanse Landsativa en een Indiase Indicahybride. Jaren lang verfijnen en bijschaven hebben White Widow op de voorgrond van de cannabiswereld geplaatst, waar ze nu erkend wordt als een van de beste soorten aller tijden.

White Widow is gezegend met zowel een exquise geur als smaak en ze is absoluut een genot om te roken. Op het moment dat je de eerste hijs neemt, wordt je direct begroet door de verfrissende geur van dennen, die subtiele citrusondertonen met zich meedraagt. Hoewel ze een hybride is, wordt de soort gedomineerd door Sativa; dit wordt eens te meer duidelijk door de cerebrale high aan het begin. Naarmate de high voortschrijdt, sijpelt de Indica-erfenis van White Widow er langzaam doorheen - hierdoor wordt de high zelfs nog sterker. Je geest maakt dan een wild tochtje en stijgt op naar een verheven en psychedelische staat. De gehele tijd bevindt je lichaam zich in een staat van heilzame kalmte en weet het zich gekoesterd in een warme omhelzing. White Widow is perfect voor degenen die graag peinzen. Ze vormt ook een goede motivator. Op sociaal vlak weet deze soort je ook nog een paar troeven toe te spelen, dus met je vrienden roken is absoluut een must.

Medicinale marihuanagebruikers zullen merken hoe geweldig deze soort is voor de behandeling van angst, stress, pijn en depressie. Haar ongelooflijk potente aard maken haar tot een medisch wonder.

Als je White Widows hoge resistentie tegen insecten en schimmel in overweging neemt, realiseer je je al gauw precies hoe hanteerbaar ze is. Groene kwekers zullen een brede lach op hun gezicht krijgen wanneer ze deze hybride in handen krijgen (en dat is nog voordat ze ervan gerookt hebben). Als je haar binnen kweekt, bereikt ze een hoogte van 1 meter; in de buitenkweek lukt het haar om het dubbele van die hoogte te bereiken. Hoewel ze een zeer taaie plant is, zoals net al werd opgemerkt, en in staat is om koudere klimaten en insecten aan te kunnen, gedijt ze pas echt goed in warme omgevingen.

Als je haar binnen kweekt, kun je over het algemeen een bloeitijd verwachten van (een respectabele) 9 weken en een opbrengst van 400 g/m². Als je evenwel besloten hebt om haar buiten te kweken, kun je een opbrengst verwachten van ongeveer 100 g/plant - in de tweede helft van oktober is ze dan klaar om geoogst te worden.

Recommended products
White Widow belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special White Widow - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Zativo