Critical Mango (Zativo Seeds)

Met Critical Mango bij de hand hoef je toch niet meer op vakantie naar de tropen? Haar fruitige geur en zoete smaak zullen je binnen een mum van tijd verleiden. Ze is misschien wel klein, ze produceert evengoed opbrengsten van 525-575 gm² binnen slechts 8-9 bloeiweken. Critical Mango maakt haar genetische afkomst meer dan waar... beide ouders worden geëerd.

Genetica 75% indica - 25% sativa
Ouders Critical 47 x Somango
Bloeitijd 8-9 weken
THC% 18%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 525-575g/m²
Hoogte (binnen) 60-100cm
Opbrengst (buiten) 600g/plant
Hoogte (buiten) 2m
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 7.50
€ 7.50
1 zaadje € 7.50
3 zaden € 20.00
5 zaden € 30.00
10 zaden € 50.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Critical Mango - Heerlijke smaak, vruchtbaar en zeer potent

Gaat je fantasie naar de tropen uit wanneer je wiet rookt? Dan is Critical Mango de perfecte keus voor jou! Maar Critical Mango heeft veel meer te bieden dan alleen maar een heerlijke smaak. Ze is dan misschien wel klein, ze is een streling voor het oog en spant zich tot het uiterste in om binnen een korte tijdspanne een enorme hoeveelheid zeer potente bloemen te vormen.

Critical Mango werd gecreëerd door de genen van de twee vruchtbaarste en meest robuuste planten die vandaag de dag verkrijgbaar zijn te combineren - Critical 47 en Somango. Het resultaat is een plant met een genetische achtergrond die uit 75% Indica en 25% Sativa bestaat. Deze samenstelling zorgt voor een maximale hoogte van slechts 60-100 cm in een kweekruimte, maar als je haar buiten laat groeien kan ze wel 2 meter hoog worden - iets waar je rekening mee moet houden als je nieuwsgierige buren hebt of in het geniep wilt kweken. De duur van de bloeiperiode kan ook aan de genen worden toegeschreven; met slechts 8-9 weken is Critical Mango bepaald geen slak - in de open lucht moet je tot eind september wachten tot de planten klaar zijn voor de bijl.

Critical Mango doet haar genetische afkomst werkelijk eer aan... beide ouders worden bedacht. Ze levert in de kweekruimte verbluffende opbrengsten op van 525-575 gm², in de vrije buitenlucht stoot ze tegen de 600 gm² - groeten van Critical 47. Zoals al vermeld in de introductie is Critical Mango een tropisch genot; de fruitige geur en zoete smaak die ze geërfd heeft van Somango zullen je binnen no time over de streep getrokken hebben!

Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, presteert Critical Mango ook nog eens heel goed als het op potentie aankomt. 18% THC en een flinke scheut CBD staan garant voor een zeer aangename en langdurende high die je inspiratie en creativiteit ongelooflijk veel voeding geeft. Wie wil nog naar de tropen als je Critical Mango hebt?

Recommended products
Andere producten van Zativo