1 - Indoors/Hydro at Spannabis Champions Cup 2015

Critical Kush (Barney's Farm)

5/5 (4 ratings)

Critical Kush is een van de vele bekroonde variëteiten van Barney's Farm. Deze, bijna pure, Indica plant is een kruising van twee van de meest legendarische strains: Critical Mass en OG Kush. Critical Kush zal amper 100-110cm hoog worden en vraagt slechts 55 tot 60 dagen om haar bloeiperiode te voltooien. Met een opbrengst van 500-650g/m², 22-25% THC en 1,1% CBD, is dit een winnaar.

Genetica 100% indica
Ouders Critical Mass x OG Kush
Bloeitijd 55-60 dagen
THC% 22-25%
CBD% 1.1%
Opbrengst (binnen) 500-650g/m²
Hoogte (binnen) 100-110cm
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.00
€ 29.00
3 zaden € 29.00
5 zaden € 62.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Indoors/Hydro at Spannabis Champions Cup 2015
Beschrijving
Beschrijving

Critical Kush: Kind van de legendarische Critical Mass en OG Kush

Critical Kush is een van de vele bekroonde variëteiten, afkomstig van Barney's Farm, een al lang bestaand bedrijf in het hartje van Amsterdam. Met hun uitmuntende genetica hebben ze al veel belangrijke awards gewonnen, waaronder de felbegeerde High Times Cannabis Cup. Deze, bijna pure, Indica plant is het resultaat van een koppelpoging van Critical Mass en OG Kush, twee van de meest legendarische strains ooit. Hoewel ze klein van stuk blijft, zal ze voor de top gaan als het draait om opbrengst en kracht.

Critical Kush zal amper 90-100cm hoog worden, waardoor deze plant een goede keuze is als je ruimtegebrek hebt of op zoek bent naar een zeer productieve strain voor de guerrillateelt. Binnen heeft Critical Kush 50 tot 60 dagen nodig om haar bloeiperiode te voltooien, terwijl de plant buiten klaar is voor de oogst rond het einde van september. Wanneer de tijd voor cadeautjes is gekomen, zal de kweker worden beloond met een oogst van 500-600g/m².

Critical Kush weet absoluut hoe ze haar energie in de harsproductie moet stoppen en scheidt een klassiek Kush aroma uit, een geur waar je zelf misschien dol op bent, maar een buurman of ander bemoeiziek persoon waarschijnlijk niet, dus zorg ervoor dat je filters in topconditie zijn.

De rook heeft een uitgesproken, aardse kwaliteit, met een accent van verse citrusvruchten om de bekende, aardse, dennen Kush smaak te complimenteren. Als het gaat om kracht, komt Critical Kush met (hou je vast) 22-25% THC en 1,1% CBD, dus start met een kleine dosis en werk je vandaar omhoog. Het effect is perfect voor nachtelijke medicatie, omdat het pijn, stress, slapeloosheid en spierspasmen verlicht.

Critical Kush heeft de volgende Award(s) gewonnen:
- 1ste plaats Spannabis Cup 2015 Indoors / Hydro

 • Top 10 Cannabis Zadenbanken

  Een respectabele producent maakt het verschil, zeker bij het kweken van cannabis. Vind je het lastig om te kiezen? Bekijk ons overzicht van de tien beste zadenbanken. Daarbij is de populariteit van hun zaden als indicator gebruikt. Nu hoef jij alleen nog maar te beslissen welke bestseller je eerst gaat proberen!

 • Kweekverslag: New-School Zamnesia En Royal Queen Seeds Cannabis Strains

  Deze zomer was Top Shelf Grower druk in de weer met een spectaculaire outdoor cannabistuin. De hoofdrollen werden vertolkt door favorieten van Zamnesia Seeds: Bruce Banner #3, Blueberry Automatic en Sticky Beast Automatic. Lees snel verder en ontdek hoe deze sterrenparade van cannabisvariëteiten het ervan afbracht.

 • Top 7 Coffeeshops Van Amsterdam

  De mooie stad Amsterdam heeft veel bezienswaardigheden. De cannabiscultuur met de door de stad gedoogde coffeeshops is daarbij een supermagneet. Er zijn met name 7 coffeeshops die je echt eens moet bezoeken.

 • Het Verhaal Achter Kush

  Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products
Critical Kush belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Critical Kush - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Barney's Farm