Red Dragon (Barney's Farm)

Red Dragon van Barney's Farm is een hybride van Kush x Haze genetica en bevat zowel sativa als indica eigenschappen. Verwacht een directe, opwekkende Haze high die snel omsmelt in een superzware, langdurige, lichamelijke Kush stone. Ze ontwikkelt een klein indica postuur en produceert een oogst van wel 600g/m² na 55-60 dagen bloeien.

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders Brazilian x Afghani
Bloeitijd 55-60 dagen
THC% 22%
CBD% 1.2%
Opbrengst (binnen) 600g/m²
Hoogte (binnen) 80-90cm
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Barney's Farm
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 26.00
€ 26.00
3 zaden € 26.00
5 zaden € 51.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Red Dragon: Prachtig voorbeeld van goed gemengd Kush en Haze erfgoed

Red Dragon is een sativa-dominante hybride, ontwikkeld door de fijne mensen van Barney's Farm. Ze is een genetische kruising tussen Pakistani Kush en een originele Brazilian sativa, waarmee het beste erfgoed van Kush en Haze is gecombineerd. Hoewel de sativa genen overheersen, is deze verhouding 60:40, dus Red Dragon vertoont zowel sativa als indica kenmerken.

Deze exotische soort kan zowel binnen als buiten worden gekweekt. Tijdens haar ontwikkeling zal ze 80-90cm hoog worden (dankzij de indica genen), maar ze produceert een flinke oogst, gemiddeld 600g/m². Voor wat betreft de bloeiperiode zal Red Dragon zich gedragen als een indica en de toppen zullen na slechts 8 weken, of 55-60 dagen, kunnen worden geoogst.

Red Dragon blinkt uit als het gaat om het unieke aroma en de krachtige high. Geoogste toppen hebben prachtige kleuren, een combinatie van helderrode en groene tinten, met een uitgesproken zoet aroma dat doet denken aan guave vruchten. Bij het roken zal je de prachtige mix van haar sativa en indica erfgoed ervaren. De high slaat onmiddellijk in met een opwekkende sativa head buzz, die later zal transformeren in een ontspannende, lichamelijke, Kush stone die wel uren blijft hangen.

Barney's Farm heeft met Red Dragon een exotische en unieke soort ontwikkeld. Dit is een snelle cannabisplant die flinke oogsten produceert met verrukkelijke, krachtige toppen die absoluut aan de behoeften van elke stoner zullen voldoen. In andere woorden: Je kan niet de fout in met Red Dragon.

Recommended products
Andere producten van Barney's Farm