S.A.D. Sweet Afgani Delicious F1 Fast Version (Sweet Seeds)

Deze niet-autoflowering F1 hybride van een elitekloon van Black Domina en S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto heeft een verkorte bloeiperiode van 6-7 weken. Prachtige, enorme cola's verdrinken bijna in aanzienlijke hoeveelheden zoete, kleverige hars. De aromatische mix van S.A.D. is eersteklas: Zeer zoet, bijna romig, maar ook muskusachtig, typisch voor old-school Afghan varianten.

Genetica 90% indica - 10% sativa
Ouders S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto x Black Domina
Bloeitijd 6-7 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-500g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 350-550g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
3 zaden € 24.00
5 zaden € 36.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

S.A.D. Sweet Afgani Delicious F1 Fast Version: Extreme Afghani Vibes

S.A.D Sweet Afgani Delicious is een geweldige Afghani soort, een van de favorieten van Sweet Seeds. Ze beslisten om de mogelijkheden te verkennen door de genetica te diversifiëren. Zo kwam S.A.D. Sweet Afgani Delicious - F1 Fast Version aan het licht. Haar rook is onberispelijk en de kweek is zeer wenselijk voor zowel beginnende als ervaren kwekers. Deze soort is uniek, met extreme Afghani vibes.

S.A.D. SWEET AFGANI DELICIOUS F1 FAST VERSION: genetica en effecten

De kwekers van Sweet Seeds hebben zich bezig gehouden met geavanceerde en ongewone teeltprocessen. Ze besloten om de S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto te de-autofloweren, om de autoflowering kenmerken te verwijderen, maar een snellere bloeiperiode te behouden dan de fotoperiode van de naamgenoot. Ze realiseerden dit door de kruising van S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto met een fotoperiode-legende, Black Domina. Dit resulteerde in het elimineren van autoflowering karakteristieken, terwijl perfecte wiet uit de as kwam.

S.A.D. Sweet Afgani Delicious F1 Fast Version is een 90% indica en 10% sativa variant. Diepe meditatieve gemoedstoestanden zijn te verwachten na het consumeren van deze cultivar. De THC-niveaus worden beschouwd als middelmatig, ideaal voor avond chill-sessies, terwijl je sociaal en cool blijft.

S.A.D. SWEET AFGANI DELICIOUS F1 FAST VERSION: KWEEK EN AROMA’S

Zoals de naam suggereert, S.A.D. Sweet Afgani Delicious F1 Fast Version heeft een korte bloeiperiode van ongeveer 6-7 weken. Dat is niets! Veel autoflowering soorten die er zijn, zullen langere levenscycli hebben. Binnenkwekers krijgen ongeveer 400-500g/m², terwijl buitenkwekers, ongeveer 350-550g/plant kunnen verwachten. De lengtes zijn vrij kort, heel typisch voor de Afghani genetica. Als het buiten wordt gekweekt, moeten de planten in september worden geknipt. Na het oogsten van deze uitstekende soort, zullen de zoete, romige en muskusachtige aroma's de inhalator zeker behagen.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds