Sweet Skunk F1 Fast Version (Sweet Seeds)

Sweet Seeds besloot niet-autoflowering F1 hybriden van hun beste soorten uit te brengen om te voldoen aan de vraag naar kortere bloeiperioden. Sweet Skunk F1 Fast Version heeft een zeer korte bloeiperiode van 6-7 weken, levert 450-550g/m² en is een kruising van Sweet Skunk en Early Skunk. De bloemen zijn zeer dik, barsten van de hars en stralen typische Skunk aroma's uit.

Genetica 65% indica - 35% sativa
Ouders Sweet Skunk Auto x Early Skunk
Bloeitijd 6-7 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-550g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 350-600g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
3 zaden € 20.00
5 zaden € 29.60
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Sweet Skunk F1 Fast Version: De zoetste en snelste onder de Skunks

Er waren eens ganja liefhebbers die maar niet konden geloven dat Skunk nog zoeter zou kunnen worden. Ze waren tevreden met de Skunks die ze hadden en accepteerden hun kwaliteit, subliem als die was. Sweet Seeds besloot dat het tijd werd om de Skunk ervaring naar een hoger niveau te tillen. Met veel liefde en toewijding werd de Sweet Skunk F1 Fast Version gecreëerd. Albert Einstein zou onder de indruk zijn van de innovatie waarmee Sweet Seeds tot de kweek van deze soort is gekomen. Het verspreidt geweldige aroma's en smaken; na het nemen van een trekje van deze kostbare soort, is het niet ongebruikelijk dat je een zoete overbelasting krijgt van de zintuigen.

SWEET SKUNK F1 FAST VERSION - GROEI

Cannabis kwekers kunnen binnen rond de 400-550g/m² aan Skunk perfectie oogsten. Buiten genereert Sweet Skunk F1 Fast Version ongeveer 350-600g/plant. Die lege wietpotten hoeven niet langer leeg te staan. Dit gewas volgroeit in slechts 6-7 weken bloeien! Perfect voor koudere klimaten met korte zomers, en beginnende wiettuiniers. Sweet Skunk F1 Fast Version heeft een gemiddelde hoogte.

SWEET SKUNK F1 FAST VERSION - GENETICA EN EFFECTEN

Deze kruising is speciaal gekweekt voor haar snelle groei-eigenschappen. Sweet Seeds heeft Sweet Skunk Auto en Early Skunk uitgekozen als ouders van deze perfecte soort. Middels een zorgvuldig stabilisatieproces zijn de autoflowering eigenschappen verwijderd, waardoor dit gewas afhankelijk is van het lightschema. Als je een perfecte psychedelische kruising wilt ervaren, dan ben je bij Sweet Skunk F1 Fast Version aan het juiste adres. Met 65% indica en 35% sativa genetica veroorzaakt ze een cerebrale buzz met verzachtende, lichamelijke sensaties. Het gemiddelde THC-gehalte speelt een belangrijke rol bij de werking van de soort; na consumptie kun je gewoon met je dagelijkse bezigheden doorgaan, en dingen gedaan krijgen.

Recommended products
Sweet Skunk F1 Fast Version is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van Sweet Seeds