Cream Mandarine XL Auto (Sweet Seeds)

Cream Mandarine Auto x Súper Tai ’98 zijn door Sweet Seeds gecombineerd om een nieuwe en verbeterde strain te ontwikkelen. Het resultaat is alle kracht en smaak van Cream Mandarine, maar groter, productiever en met een extra vleugje noot in de smaak. Cream Mandarine XL Auto is 9 weken na ontkieming klaar voor de oogst en levert dan tot 650g/m².

Genetica Sativa-dominant autoflowering
Ouders Cream Mandarine Auto x Super Tai ’98
Bloeitijd 9 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 450-650g/m²
Hoogte (binnen) 110-150 cm
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 28.00
3 zaden € 28.00
5 zaden € 43.60

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Cream Mandarine XL Auto: Een zoetsmakende sativa die snel kan worden geoogst.

CREAM MANDARINE XL AUTO – GENETICA EN EIGENSCHAPPEN

Toen Sweet Seeds besloot de altijd fantastische Cream Mandarine Auto te kruisen met Super Tai '98, realiseerden ze zich dat ze een zoete, sativa-dominante hybride hadden gecreëerd waar iedereen van kan genieten. Het krachtige, knockout aroma is een van Cream Mandarine XL Auto's meest opvallende eigenschappen. Beide ouders staan bekend om hun sterke geur. Super Tai '98 draagt een pittig aroma bij met subtiele ondertonen van hout en noten, terwijl Cream Mandarine, de andere ouder, voorziet in de zoete geuren van vruchten en mandarijnen. Dit bijzondere erfgoed maakt van Cream Mandarine XL Auto de perfecte soort om mee te nemen op een kampeertrip of te genieten van de natuur.

CREAM MANDARINE XL AUTO – THC EN CBD

De neus herkent Cream Mandarine XL Auto aan haar krachtige geur, maar elk trekje bezit een fatsoenlijke THC niveau die rechtstreeks naar de hersenen trekt. Het THC-percentage mag gemiddeld worden genoemd en de hoeveelheid CBD van deze opvallende plant is nog niet bekend. De gerookte toppen van Cream Mandarine XL Auto zouden een betrouwbare high moeten opwekken, geschikt voor overdag. Het To-Do lijstje is nooit meer intimiderend als je deze soort in je achterzak hebt zitten.

CREAM MANDARINE XL AUTO - BLOEIPERIODE EN OPBRENGST

Cream Mandarine XL Auto is geschikt voor kwekers van alle niveaus, maar ook voor verschillende kweekmethoden. Niemand kan de fout in met deze gemiddeld grote plant van ongeveer 110-150cm en ze ontwikkelt zich in slechts 9 weken van zaad tot oogst. De opbrengst van Cream Mandarine XL Auto is al net zo indrukwekkend, want binnen kan een gemiddelde oogst worden verwacht van 450-650g/m², terwijl de oogst buiten varieert tussen 50-300g/plant.

Maak van Cream Mandarine XL Auto een must-have voor elk kweekproject. Dankzij de verbazingwekkende geur van de harsachtige toppen, zal ze wat extra energie toevoegen aan je leven.

  • Top 5 Autoflowering Cannabis Soorten Voor 2018

    Autoflowering soorten vragen weinig onderhoud, zijn veerkrachtig en verrassend productief. Met de 5 geweldige auto's in deze lijst, kunnen we veilig stellen dat de volgende generatie ultra-krachtige auto's is gearriveerd.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds