Black Jack F1 Fast Version (Sweet Seeds)

De F1 Fast Version van Black Jack is een gebalanceerde, niet-autoflowering hybride met 50% Indica en 50% Sativa genen. Verwacht oogsten van tot wel 500-600g/m² in een bloeiperiode van 7-8 weken. Deze versie verkort de bloeiperiode met een week en opent het tijdschema voor een buitenoogst in half september. Ze is een kruising van S.A.D. Sweet Afghani Delicious Auto en een elitekloon van Jack Herer.

Genetica 50% indica - 50% sativa
Ouders S.A.D. Sweet Afgani Delicious Auto x Black Jack
Bloeitijd 7-8 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 500-600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 500-700g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
3 zaden € 24.00
5 zaden € 37.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

BLACK JACK F1 FAST VERSION - HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

Wanneer je de woorden "elite kloon van Jack Herer" hoort (of leest), stop met alles wat je aan het doen bent en let op. Als je nog nooit van Jack Herer hebt gehoord, dan heb je het zelf in de hand om deze situatie zo snel mogelijk recht te zetten! De Jack Herer soort is een van de heilige soorten van de cannabis genetica. Dus om te horen dat een topkloon van deze sativa-dominante plant werd gekruist met een Sweet Afghani Delicious Auto, nou, je smaakpapillen zullen meteen beginnen te watertanden. Omdat deze autoflowering-ouder een directe afkomst heeft van een 90% indica Sweet Afghani Delicious S1, mag je verwachten dat Black Jack F1 Fast Version een uitstekend voorbeeld is van een hoogwaardige kruising.

BLACK JACK F1 FAST VERSION - KWEKEN

Sweet Seeds slaagde erin om de bloeitijd met een week te verkorten, vergeleken met de originele Black Jack. Door te kruisen met ruderalis, en daardoor het geheime, snelle bloei-gen te lenen, verlaagden ze niet alleen de bloeiperiode, maar handhaafden ook de kracht en het groeipatroon van een fotoperiode-afhankelijke variëteit. In optimale omstandigheden kan men een bloeitijd van 7 weken verwachten en een oogst van 500-600g/m² binnenshuis of 500-700g/plant buiten. De soort is tolerant tegen zowel over- als ondervoeding, en bijzonder resistent tegen schimmelaanvallen, dus een uitstekende keuze voor zowel de beginner als de kenner. Voor de meer geavanceerde kweker zal een beetje knippen vooral zware kantvertakkingen veroorzaken. Zeer vergevingsgezind om te kweken en vrij lonend om te oogsten!

BLACK JACK F1 FAST VERSION - VUURPROEF

Wanneer je een Black Jack F1 Fast Version joint opsteekt, zul je onmiddellijk een complexe mix van smaken opmerken. Een indica-sativa-mix, dus neem je tijd om te proeven hoe de verschillende eigenschappen door je mond en in je longen vloeien. Zoet en pittig om te beginnen, met vervolgens een muskusachtige ondertoon van dennen, eindigend met een zuur en bitter limoenboeket. De effecten zullen ook variëren. De buzz stimuleert je creativiteit en maakt je actief terwijl een body stone veel later optreedt, wat aanzet tot het nemen avn nog een teug.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds