Red Poison Auto (Sweet Seeds)

Sweet Seeds besloot Green Poison te kruisen met een paars bloeiende variëteit uit de Pakistaanse Hindu Kush regio. Het gevolg is een taaie plant, die dikke toppen produceert met de hoogst mogelijke dichtheid. De typische hoogte varieert van 60 tot 120cm. Dit is een van de mooiste planten die je kan kweken. Red Poison Auto is zeer geschikt om te fotograferen. Moderne kunst!

Genetica Autoflowering Indica/Sativa
Ouders Green Poison x Pakistani Kush Auto
Bloeitijd 8 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-550g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 35-175g/plant
Hoogte (buiten) 60-120cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 28.00
3 zaden € 28.00
5 zaden € 43.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Red Poison: Red en Purple Power van Sweet Seeds

RED POISON AUTO – GENETICA

Red Poison Auto is een hybride die is ontwikkeld door de krachtige Green Poison te kruisen met een autoflowering variant van Pakistani Kush die buitengewone paarse bloemen produceert. Het resultaat is een van de meest fotogenieke soorten op de markt, met toppen die het vastleggen waard zijn. De toppen zijn volledig gekleurd, variërend van helder magenta tot diepere violette tinten. Deze soort staat bekend om haar schoonheid en kracht, al is ze niet heel hoogproductief te noemen, dus het kweken van meerdere planten wordt aangeraden voor kwekers die zoeken naar een meer aanzienlijke oogst.

RED POISON AUTO – OOGSTEN EN OPBRENGST

Red Poison Auto groeit uit tot een stevige plant met een sterke steel en verreikende zijtakken. Ze produceert solide, compacte toppen die ongelooflijk dicht zijn. Deze soort groeit snel en voltooit haar bloeiperiode in slechts 8 weken, waardoor ze extra aantrekkelijk is voor kwekers die zoeken naar een plant met een snelle doorlooptijd. Binnen zullen planten vrij klein blijven en ongeveer 400-550g/m² produceren. Buiten worden planten ongeveer 60-120cm hoog en produceren ongeveer 35-175g/plant.

RED POISON AUTO – THC EN EFFECTEN

Red Poison Auto's dikke toppen zullen worden bedekt met hars en bezitten genoeg aroma en smaak om de iets lichtere opbrengst te compenseren. Deze soort heeft een uitgesproken profiel met smaken en aroma's met ondertonen van zoete citrusvruchten en skunk en dit geheel is een prachtige aanloop naar de gebalanceerde effecten van de high zelf. De effecten sluipen langzaam binnen met een wazige euforie en volledige ontspanning van het lichaam. Met een gemiddeld hoog THC-niveau zal deze soort ervoor zorgen dat gebruikers niet al te spaced out of couch-locked raken.

Red Poison Auto is een prachtige plant, met gemiddelde hybride effecten die haar geschikt maken voor zowel medisch als recreatief gebruik. Met een zwevende, vrolijke high is deze soort geschikt voor het verlichten van depressie en stress en kan zelfs worden gebruikt voor slapeloosheid en pijn/krampen. Deze soort is geweldig voor een ontspannen dagje aan het strand, jezelf verliezen in een boeiend verhaal of een tekenfilm marathon.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds