1 - 5ª Coppa dell´Italia Cannabica – Roma (Best Indoor Strain) 2013
1 - I Cannabis Cup Nature Grow – Barcelona 2011

Fast Bud 2 Auto (Sweet Seeds)

Dit is de evolutie van de "original" Fast Bud Auto van Sweet Seeds. Met haar levenscyclus van 7½ week, kan je deze strain overwegen als je haast hebt. Verwacht een sterk effect en zoete aroma's met de exotische/olieachtige tonen van Diesel. Fast Bud 2 Auto wordt meestal 40-90cm hoog, heeft sterke en grote zijtakken en levert tot wel 450-500g/m² krachtige cannabis.

Genetica Autoflowering Indica/Sativa
Ouders Fast Bud 2 Auto
Bloeitijd 7.5 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 450-500g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 20-70g/plant
Hoogte (buiten) 40-90cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
3 zaden € 24.00
5 zaden € 37.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - 5ª Coppa dell´Italia Cannabica – Roma (Best Indoor Strain) 2013
1 - I Cannabis Cup Nature Grow – Barcelona 2011
Beschrijving
Beschrijving

Fast Bud 2 Auto: Extreem snelle indica-sativa cannabis hybride

De snelbloeiende Fast Bud 2 Auto is absoluut geweldig en Sweet Seeds stond te popelen om haar liefde voor deze soort met de wereld delen. Alles wat je zou verwachten van een buitengewone autoflowering soort is verpakt in de perfecte, sappige toppen die door deze plant worden geproduceerd. De opbrengsten zijn gul terwijl de plant zeer veerkrachtig is. De aroma's en smaken wekken een WAUW-gevoel op. Voor het kruisen van deze soort waren de unieke vaardigheden van de kwekers bij Sweet Seeds nodig. Laten we eens in de details duiken van Fast Bud 2 Auto.

FAST BUD 2 AUTO - ONTWIKKELING

Deze autoflowering soort voltooit haar levenscyclus in slechts 7,5 week vanaf zaad. Cannabis liefhebbers die in koude klimaten wonen, zullen deze soort ideaal vinden omdat ze kan worden geoogst voordat de vorst inzet. Binnen is een opbrengst mogelijk van 450-500g/m², terwijl buitenkwekers zich kunnen verheugen op 20-70g/plant en toppen die net zo verrukkelijk zijn. De planten blijven trouwens vrij klein. Deze feminized zaden bieden de kweker eindeloze mogelijkheden om hun ganja vaardigheden te verbeteren.

FAST BUD 2 AUTO - GENETICA, EFFECTEN EN AROMA'S

Fast Bud 2 Auto is de tweede generatie van Fast Bud Auto, vandaar de "2". Sweet Seeds besloot dit schatje op de markt te brengen vanwege de geweldige hybride kwaliteiten. De sativa genetica wekken een overvloed aan gelukkige gevoelens op, terwijl de indica vibes een kalme toestand oproepen bij de gebruiker. Deze uitmuntende soort produceert een gemiddelde hoeveelheid THC, wat natuurlijk perfect is voor die chilled tokers die hun dag willen vervolgen. De exotische, olieachtige aroma's worden direct na consumptie duidelijk. De geuren en smaken roepen bij wiet liefhebbers de ultieme, culinaire ervaring op.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds