Big Devil F1 Fast Version (Sweet Seeds)

Big Devil F1 Fast Version is 35% Indica en 65% Sativa en produceert XXl oogsten binnen van 500-650g/m² in een bloeiperiode van 8-9 weken. De aroma's zijn zoet maar je zal ook subtiele hints van wierook en Skunk opmerken. Big Devil groeit zeer krachtig, met grote en sterke zijtakken. Het buitenoogst seizoen is half tot eind september. Lichamelijke stone met opwekkende sativa effecten!

Genetica 65% sativa - 35% indica
Ouders Big Devil Auto x elite clone
Bloeitijd 8-9 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 500-650g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
3 zaden € 24.00
5 zaden € 37.10
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Big Devil F1 Fast Version: Een duivelse soort, klaar voor actie

Sweet Seeds experimenteert graag met het stabiliseren en selecteren van de beste genetica om hun collectie te verbeteren en uit te breiden. Big Devil F1 Fast Version werd gecreëerd uit een fusie van de allerbeste fenotypes. Deze fotoperiode plant produceert een verbluffende oogst en staat bekend om haar uitbundige groei. Ondanks het feit dat de naam duivels klinkt, is de opgewekte high heerlijk kalm en vredig. Deze sativa-dominante soort valt goed in de smaak bij cannabis connaisseurs en verspreidt overal geluk.

BIG DEVIL F1 FAST VERSION: ONTWIKKELING

Binnen zal dit prachtige beest een grote hoeveelheid beruchte toppen produceren, ongeveer 500-650g/m². Buiten kunnen ganja boeren ook een gulle oogst verwachten. De bloeiperiode bedraagt 8-9 weken, wat bijna niks is in vergelijking met andere fotoperiode soorten. Big Devil F1 Fast Version zal een gemiddelde hoogte bereiken. De groei is vrij sterk; de hoofd cola ontwikkelt zich uit een sterke steel en de zijtakken worden relatief lang en ontwikkelen toppen die bedekt zijn met kristallen. Buiten is september de oogstmaand voor Big Devil F1 Fast Version.

BIG DEVIL F1 FAST VERSION: EFFECTEN EN GENETICA

Deze 65% sativa en 35% indica soort is behoorlijk bijzonder. Sweet Seeds wilde een fotoperiode variant ontwikkelen van Big Devil Auto en dus werd Big Devil Auto gehybridiseerd met een elitekloon. Een paar generaties later behoorde de autoflowering eigenschap tot het verleden, terwijl wel de essentie van Big Devil Auto bewaard gebleven is. De high is vrij opwekkend, met een Skunky touch. Perfect voor een wandeling in de stad, gewoon genieten. Na het gebruik van Big Devil F1 Fast Version is het gemiddeld hoge THC-niveau duidelijk merkbaar. Functionele stoners, die behoefte hebben aan een creatieve boost zonder afmattende effecten, zullen deze soort in hun hart sluiten. De aroma's en smaken zijn vrij zoet en het Skunk karakter is overduidelijk.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds