1 - Cannabis Canarias Cup – Summer Edition (Best Indoor Strain) 2011
1 - 1ª Copa Córdoba Verano – Argentina (Best Outdoor Strain) 2011
2 - Cannabis Canarias Cup – Summer Edition (Best Outdoor Strain) 2013
3 - I Copa del Rey – Bogotá (Best Outdoor Strain) 2015

Jack 47 (Sweet Seeds)

Sweet Seeds kruiste de krachtigste genen aller tijden: Jack Herer en AK-47. Het is dus niet verrassend dat Jack 47 ontzettend krachtig en productief is. Grote hoeveelheden hars worden door deze plant geproduceerd. De smaak kan worden beschreven als vers en zoet met vleugen citroen en wierook. De bloeiperiode is ongeveer 9,5 week, waarbij tot 600g/m² kan worden geproduceerd. 75% Sativa invloeden!

Genetica 75% sativa - 25% indica
Ouders Jack Herer x AK-47
Bloeitijd 9-10 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 500-600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sweet Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 36.00
3 zaden € 36.00
5 zaden € 58.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Cannabis Canarias Cup – Summer Edition (Best Indoor Strain) 2011
1 - 1ª Copa Córdoba Verano – Argentina (Best Outdoor Strain) 2011
2 - Cannabis Canarias Cup – Summer Edition (Best Outdoor Strain) 2013
3 - I Copa del Rey – Bogotá (Best Outdoor Strain) 2015
Beschrijving
Beschrijving

JACK 47: DOCHTER VAN SWEET SEEDS' KAMPIOENEN

Wat gebeurt er als je twee van de krachtigste, sterkste en meest bekroonde soorten uit de cannabis wereld met elkaar kruist? Dan krijg je Jack 47. En zoals je misschien al hebt afgeleid uit de naam, is het een kruising tussen Jack Herer en AK47 - waardoor je haar soms dan ook tegen kunt komen als "super kruising". Jack 47 heeft de beste eigenschappen van deze twee prachtige en legendarische reeksen. Van de Herer kant heeft het alle voordelen overgenomen van Northern Lights en de Haze, en van de AK47 kant het overweldigende vermogen afkomstig van verschillende Zuid-Amerikaanse sativa's en Afghaanse indica.

JACK 47 - GROEI EN OOGST

Zeker niet een soort voor de ongeduldige kweker; Jack 47 is een 75% sativa en gedraagt zich ook zo, met een bloeitijd van 9-10 weken. Maar hier krijg je een buitengewoon krachtig en verbluffend veel-opbrengend gewas voor terug. Oogsten van 500-600g/m² zijn niet ongewoon. Buiten lijkt het alsof ze niet wil stoppen met groeien. Je zult merken dat er geen vaste oogst per plant is. Heb je buiten ooit een extreem grote cannabis plant gezien? Dan heb je de kans dat het een Jack 47 was. Ze staat ook bekend om het snel produceren van klonen, in slechts 7 dagen als de condities optimaal zijn. Dus laat de langere bloeitijd je niet afschrikken, want haar productie maakt het helemaal goed.

JACK 47 - SMAAK EN EFFECTEN

Het leuke aan kruisingen is dat je met het atypische te maken krijgt. Zo houdt de vuistregel in dat bijvoorbeeld de high van een sativa volledig geestelijk is en (vrijwel) niet lichamelijk. Nou, dat is hierbij niet het geval. Met Jack 47 kun je een snelle verheffende en creatieve boost in je hoofd verwachten, terwijl je tegelijkertijd het bekende ontspannen en kalmerende lichamelijke gevoel ervaart. Wat de smaak betreft, is deze erg zoet en fruitig met opvallende tropische ondertonen. Als je in een top knijpt, ruik je vleugjes bloemen die je doen denken aan prachtige tuinen met jasmijn en rozen.

Recommended products
Andere producten van Sweet Seeds