Cannabis Propagator

Onze Cannabis Propagator is perfect om op kleine schaal te kweken en te verzekeren dat de omstandigheden voor het ontkiemen van je kostbare cannabis zaden onder controle zijn. Je kan de propagator ook gebruiken als kweekstation voor zaailingen of klonen, tot ze sterk genoeg zijn voor een grotere pot en de kweekruimte of je tuin buiten.

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 1 Loyaliteit punt. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 14.75
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Cannabis Propagator: De best mogelijke omgeving voor je zaden en zaailingen

Naast de propagator, heb je slechts wat water nodig en een beetje geduld. Het formaat van de propagator is 13 x 10 x 13cm. De propagator wordt geleverd met een zak perliet, LED verlichting (batterijen inbegrepen) en een thermometer; in feite alles wat je nodig hebt voor het ontkiemen en laten floreren van je zaden.

Perliet is een vulkanisch materiaal, dat vaak wordt gebruikt bij het kweken. Het is absorberend en perfect voor het vasthouden van vocht. Week de perliet voor gebruik en verdeel het over de bodem van de propagator. Op deze manier zal de perliet de luchtvochtigheid hoog houden in de propagator.

Omvang van de levering:

Propagator
Zak met perliet
LED verlichting (inclusief batterijen)
Thermometer

Andere producten van Zativo