Sweet Candy Autoflowering (Zativo Seeds)

Degenen die verzot zijn op de zoetheid zullen ongetwijfeld gek zijn op Sweet Candy Auto van Zativo Seeds. Deze topkwalitatieve soort mengt Sweet Candy en Ruderalis en culmineert in een genietbare en uniek smakende wiet - klaar voor de oogst na slechts 8-9 groeiweken. Een uitstekende en zoete deal!

Genetica 60% indica - 30% sativa - 10% ruderalis
Ouders Sweet Candy x ruderalis
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC% 15%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 400-450g/m²
Hoogte (binnen) 1m
Opbrengst (buiten) 80-110g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 6.50
€ 6.50
1 zaadje € 6.50
3 zaden € 17.50
5 zaden € 25.00
10 zaden € 40.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Sweet Candy Automatic - Een potente Indica-ervaring

Sweet Candy Autoflowering is afgeleid van een exquise exemplaar van een Spaanse Indica en haar zaadjes zijn geïmpregneerd met kwaliteit. BlueBlack, White Rhino en Maple Leaf zijn allemaal verstrengeld in de erfenis van deze soort - dit maakt het des te zoeter. Over zoetheid gesproken, door deze Spaanse soort te vermengen met Ruderalis wist Zativo Seeds iets te produceren wat zeker iedere zoetekauw tevreden zal stellen.

De rook van Sweet Candy Auto is precies wat de naam suggereert; meteen na de eerste hijs zul je een subliem zoete karamelsmaak gepresenteerd krijgen. De ongelooflijk milde en aangename rookervaring wordt versterkt door de volle stone die deze zoete godin teweegbrengt. Terwijl ze haar weg zoekt door je lichaam, zal het je opvallen dat al je pijntjes en kwaaltjes weg beginnen te spoelen. Sweet Candy Autoflowering is perfect voor aan het eind van de dag, zeker als je een dag hard werken achter je hebt liggen en wilt ontspannen.

Dankzij haar potente Indica dapperheid is Sweet Candy Autoflowering zo stevig als maar kan. Ze lijkt een beetje op een kerstboom met haar zeer compacte structuur - ze wordt ongeveer 1 meter hoog. Beginnende kwekers zullen geen problemen hebben om deze planten in de hand te houden en de beste resultaten te bereiken. Sweet Candy Autoflowering is gezegend met een bliksemsnelle groei, deze soort is klaar voor de oogst na slechts 8-9 weken! Kwekers kunnen een opbrengst verwachten van 80-110 g/plant uiterst kwalitatieve cannabis.

Sweet Candy Autoflowering wordt echt als een zoet cannabisgerecht opgediend. Haar korte levertijd gekoppeld aan haar overvloedige opbrengst maakt haar tot de perfecte wietpartner voor iedere liefhebber van automatische planten. Zoals al vermeld vraagt ze niet al te veel onderhoud voor wat betreft het kweken en het voeden. Dus zelfs de groenste kwekers zullen zeer zeker haar vruchten plukken. Als je op zoek bent naar een zoet smakende automaat met een lichamelijke stone, zijn de wietzaadjes van Sweet Candy Autoflowering absoluut de juiste voor jou.

  • Hydrocultuur Voor Biologische Cannabis: Is Het Mogelijk?

    Met biologische hydrocultuursystemen is het mogelijk puurdere cannabis te kweken dan op de reguliere manier. Het opzetten en onderhouden van deze systemen is echter ingewikkelder, duurder en tijdrovender. Is biologische hydro de moeite waard?

  • Top 5 Gemakkelijke Cannabis Edibles

    Met deze 5 waanzinnig eenvoudige, maar bijzonder effectieve recepten voor cannabis edibles "kookt iedereen met sterren." Ontdek hoe leuk experimenteren in de keuken is. Trakteer je gasten op een smaaksensatie, vergezeld van een euforische uitbarsting. Of houd alles voor jezelf, we veroordelen je niet.

  • Top 5 Autoflowering Cannabis Soorten Voor 2018

    Autoflowering soorten vragen weinig onderhoud, zijn veerkrachtig en verrassend productief. Met de 5 geweldige auto's in deze lijst, kunnen we veilig stellen dat de volgende generatie ultra-krachtige auto's is gearriveerd.

Recommended products
Sweet Candy Auto is part of or contains the following cannabis genetics
Andere producten van Zativo