Afghan Kush (Zativo Seeds)

5/5 (1 ratings)

Afghan Kush is een makkelijk te kweken soort die een stereotypische, wereldberoemde lichamelijke roes biedt, die geassocieerd wordt met Indica. Het is een landsoort uit Afghanistan en ze pronkt met een korte bloeitijd van 7-8 weken. Je hebt met haar een stevige klassieker in handen die teruggrijpt naar de wortels van marihuana – je zult niet teleurgesteld raken.

Genetica 90% indica - 10% sativa
Ouders Afghani
Bloeitijd 7-8 weken
THC% 17%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 450-550g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 14.00
1 zaadje € 14.00
3 zaden € 14.00
5 zaden € 25.50
10 zaden € 38.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Afghan Kush - Een Afghaanse klassieker met snelle, makkelijke en bevredigende resultaten

De Kush-stamboom zit vol met liefde en waardering en lijkt erg op Skunk. Het is een onderscheidend en beroemd lid van de Indicafamilie. Afghan Kush cannabiszaadjes van Zativo Seeds zetten deze geliefde trend voort en slagen erin om alles wat deze soort zo populair maakt in zich naar voren te laten komen. Cannabiskwekers zullen met Afghan Kush een verrassing voorgeschoteld krijgen, deze Indica zit propvol met kwaliteiten, waaronder korte bloeitijden, degelijke opbrengsten en een stevige lichamelijke high.

Als het op de rook aankomt, heeft Afghan Kush je scherpe smaken met aardse vleugjes te bieden die je doen denken aan hasj. Direct na het inademen neemt de Indica je lichaam over en brengt je in een staat van zegening. Medicinale gebruikers zullen ook profiteren van de goede eigenschappen van Afghan Kush, want ze vermindert de symptomen van stress, angst, slapeloosheid en gebrek aan eetlust.

Afghan Kush is een veerkrachtige en geharde vrouw en groeit op een levendige en krachtige manier - daarom is ze een goede keus voor beginnende kwekers. Als het op de groei aankomt, moet je weten dat de plant niet bang is om haar vleugels te spreiden (bij wijze van spreken) als ze binnen groeit. Als je haar buiten kweekt, zal Afghan Kush goed gedijen en kan ze enorme hoogten bereiken van wel 3 meter!

Naast haar adembenemende hoogte is de plant ook gezegend met een korte bloeitijd van 7-8 weken. De rappe aard van Afghan Kush zal ongetwijfeld aantrekkelijk zijn voor degenen die op zoek zijn naar een plant die snel en makkelijk te kweken is. Alsof dat nog niet genoeg was, heeft ze ook nog eens een groot opbrengstpotentieel van zo'n 450-550 g/m².

Als je op zoek bent naar een stevige, makkelijk te kweken en snelle Indicasoort, zijn de cannabiszaadjes van Afghan Kush ongetwijfeld de juiste zaadjes voor jou.

 • Cannabis: Zaden Versus Klonen, Wat Is Beter?

  Je volgende kweek opstarten vanuit zaadjes of toch maar klonen? Hieronder lees je de voor- en nadelen van beide, maar ook waarom kweken vanuit zaad voor thuiskwekers de meeste voordelen biedt.

 • Uitgebreide binnen- en buitenkweekgids voor biologische cannabis

  Cannabis biologisch kweken verbetert alle aspecten van de kweek. Het stimuleert planten voortvarend te groeien en weerstand te bieden tegen pestbeestjes en ziekteverwekkers en aromatischere en smaakvollere toppen aan te maken. Bekijk snel deze kweekgids van Zativo voor biologische kweek.

 • De ScrOG Methode: Stap Voor Stap Instructies

  Bij "Scrogging" draait het allemaal om het maximale halen uit de horizontale kweekruimte. We hebben een snelle handleiding bestaande uit twee stappen om je weer wat op te frissen voordat we ons samen in de scroggers gids verdiepen.

 • De Verschillende Cannabissoorten En Hun Specifieke Effecten

  Cannabis is een van de eerste gewassen die door mensen verbouwd werden. Tot het recente verbod, wat een geschiedkundige afwijking is, was cannabis onopvallend bij het dagelijks gebruik, maar merkwaardig genoeg wel een veelzijdige industriële en medicinale plant.

 • Het Verhaal Achter Kush

  Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products
Andere producten van Zativo