OG Kush (Zativo Seeds)

4/5 (1 ratings)

OG Kush komt oorspronkelijk van de westkust van de VS en heeft de reputatie de favoriet te zijn van de rijken en beroemden. Ze is een kruising van Chemdawg, Lemon Thai en Pakistaanse Kush en heeft een bloeitijd van 8 weken. Deze mag je echt niet missen.

Genetica 75% indica - 25% sativa
Ouders Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
Bloeitijd 8 weken
THC% 20%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 500-600g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 0.91
1 zaadje € 0.91
3 zaden € 11.00
5 zaden € 18.50
10 zaden € 33.50

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

OG Kush - kruising van Chemdawg, Lemon Thai en Pakistaanse Kush

OG Kush wordt gezien als een van de meest iconische en beroemde soorten van tegenwoordig. Ze komt uit Zuid-Californië, waar ze geprofiteerd heeft van de frisse zeelucht en vruchtbare gronden. In de hedendaagse cannabiscultuur denken veel mensen dat ‘OG’ voor ‘Original Gangster’ staat, maar veel veteranen uit de industrie zijn het erover eens dat het ‘Ocean Grown’ betekent, een hommage aan de geografische locatie waar ze werd gecreëerd – maar zelfs hier wordt nog uitvoerig over gediscussieerd.

Als je haar rookt, zal OG Kush je smaakpapillen prikkelen met haar klamme, zoete en zuren smaken. Het is en milde blow die een complete geestelijke en lichamelijke ervaring veroorzaakt. Ze staat bekend om haar langdurende cerebrale highs die je geest hoog door de lucht laten vliegen, terwijl ze je lichaam tot diep in de kalmte laat afdalen – OG Kush is niet voor niets populair! Ze is de perfecte keus voor als je wilt ontspannen aan het eind van de dag, of om met vrienden te delen, zittend in de zon en kijkend hoe de wereld aan je voorbij trekt.

Medicinale gebruikers zullen ook veel vinden wat hen bevalt. De extreme kracht maakt haar geschikt voor het behandelen van chronische pijn, stress, angst, slapeloosheid, gebrek aan eetlust, migraine en spierspasmen.
OG Kush is een prachtige plant om te zien groeien. Naarmate ze de volwassenheid bereikt, raken de dichte toppen bedekt met een deken van hars. Ze bereikt over het algemeen een hoogte van 1 meter en raakt afgeladen met een overdaad aan grote groene bladeren als ze in bloei geraakt. Ze is geschikt voor zowel de binnen- als buitenkweek (in warmere klimaten). Als je haar binnen kweekt, duurt de bloeiperiode ongeveer acht weken, als je haar buiten kweekt, is ze meestal in oktober klaar voor de oogst. Je kunt voor je tijd en moeite een gemiddelde oogst verwachten van 500-600 g/m² marihuana met 20% THC.

Dit is de veelgevraagde en illustere soort. Ze heeft de reputatie opgebouwd de eerste keus blow te zijn van de rijken en beroemden, en dat is niet voor niets – haar langdurende en intens sterke high zorgen voor een ervaring die je zult onthouden en koesteren. Als je op zoek bent naar een stukje recente cannabisgeschiedenis dat je het volledige pakket biedt, dan is dit de soort voor jou!

  • Top Activiteiten Tijdens Een Cannabis High

    In onze lijst met de beste activiteiten voor als je high bent van cannabis, vind je zowel actieve als ontspannende bezigheden. Al deze activiteiten versterken de effecten van de cannabinoïden CBD en THC en leiden tot euforie, creativiteit en emotionele vervulling.

  • Het Verhaal Achter Kush

    Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products
OG Kush belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special OG Kush - wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Zativo