Blue Widow (Zativo Seeds)

1/5 (1 ratings)

Blue Widow is als een cerebrale huurmoordenaar met een krachtige high van psychedelische proporties. Blue Widow is gecreëerd door middel van een iconische mengeling (White Widow x Blueberry) en verenigt het beste van beide werelden in zich. Ze heeft slechts 8 weken nodig om te bloeien en ze laat het bij iedereen duizelen met wie ze in contact komt.

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders Blueberry x White Widow
Bloeitijd 8 weken
THC% 17%
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 350-450g/m²
Hoogte (binnen) 1.2m
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) 2m
Oogsttijd (buiten) Begin Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 6.50
€ 6.50
1 zaadje € 6.50
3 zaden € 17.50
5 zaden € 25.00
10 zaden € 40.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Blue Widow - Vol met kracht en prestige!

De sappige combinatie van Blueberry en White Widow creëert de smakelijke sensatie die Blue Widow is. Blue Widow is echt een cannabisgewas voor connaisseurs en zo potent (én smaakvol) als maar kan.

De zoetekauwen onder jullie zullen merken dat Blue Widow een absolute traktatie is als het op smaak en geur aankomt. Ze zit volgepropt met fruitige noten, heeft een onderscheidende fruitige geur en serveert een verrukkelijk klam gerecht. De high heeft een geweldige potentie die tot uitdrukking komt in een langdurende cerebrale roes. In tegenstelling tot White Widow en Blueberry is de high niet zwaar, en dit maakt een helderheid van gedachten mogelijk - dus je kunt je nog steeds focussen op waar je mee bezig bent en onderwijl genieten van een aangename en comfortabele high.

Medicinale marihuanagebruikers zullen zich meteen thuis voelen (of waar dan ook), want Blueberry is geweldig voor het verlichten van een verscheidenheid aan aandoeningen, waaronder stress, angst, hoofdpijn, misselijkheid, milde pijn en gebrek aan eetlust.

Blue Widow vertoont kenmerken van zowel Indica- als Sativasoorten, het is echter de tweede soort die het domineert. Dat gezegd hebbende, Blue Widow groeit als een Indica, met name voor wat betreft haar fysieke voorkomen. Als je haar binnen kweekt, groeit ze uit tot een klein plantje van 1 meter, dat zich ontvouwt tot een kerstboom - hierdoor is ze een geschikte plant voor degenen met weinig ruimte.

Als het op de bloei aankomt, is ze een rappe plant, want ze heeft ongeveer 8 weken nodig om 400 g/m² te produceren - een mooie opbrengst. Om Blue Widow buiten succesvol te kunnen kweken, moet de kweker wel in een warm klimaat wonen. Als dat niet het geval is, vormt een kas een goed alternatief. In een optimale outdoor situatie kan ze opgroeien tot 2 meter en is ze vroeg in oktober klaar.

Ze is gezegend met een paar van de beste genen die er maar zijn en Blue Widow is zodoende echt een makkelijke plant om te kweken. Afgezien van haar fantastische afkomst is ze ook begiftigd met een opmerkelijke resistentie tegen schimmel en insecten; en dit maakt haar tot een populaire keus voor beginnende kwekers die op zoek zijn naar een goede soort zonder... nou ja, de soort die het allemaal heeft.

Als je verzot bent op smaakvolle soorten, is Blue Widow absoluut de juiste soort voor jou (of liever de juiste top). Combineer die smaak met haar sterke cerebrale high en haar snelle groei en je weet dat je een paar verbluffende cannabiszaadjes in handen hebt.

  • Cannabis: Zaden Versus Klonen, Wat Is Beter?

    Je volgende kweek opstarten vanuit zaadjes of toch maar klonen? Hieronder lees je de voor- en nadelen van beide, maar ook waarom kweken vanuit zaad voor thuiskwekers de meeste voordelen biedt.

  • Top 5 Gezonde Snacks Voor Stoners

    Elke gebruiker kent die plotselinge drang om de keukenkast leeg te plunderen of een hele bak Ben & Jerry’s te eten. Dat is normaal en niets om je schuldig over te voelen. Maar onthoud: slecht voedsel is slecht voor je. Zativo heeft een lijst gemaakt met gezonde snacks om van te genieten als de munchies weer eens opduiken.

  • Top Activiteiten Tijdens Een Cannabis High

    In onze lijst met de beste activiteiten voor als je high bent van cannabis, vind je zowel actieve als ontspannende bezigheden. Al deze activiteiten versterken de effecten van de cannabinoïden CBD en THC en leiden tot euforie, creativiteit en emotionele vervulling.

Recommended products
Andere producten van Zativo