Kalashnikov Autoflowering (Zativo Seeds)

De combinatie van Kalashnikov en Ruderalis heeft een automatische soort gecreëerd met halsbrekende snelheid en superieure kracht. De Kalashnikov Automatic heeft de beste eigenschappen van haar ouder en gaat van zaadje naar oogst binnen slechts 9-10 weken. Kalashnikov Automatic blijft trouw aan haar wortels en heeft dezelfde pittig-zoete smaak waar het origineel bekend om is.

Genetica 60% sativa - 30% indica - 10% ruderalis
Ouders Kalashnikov x ruderalis
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC% 15%
CBD% Laag
Opbrengst (binnen) 425-475g/m²
Hoogte (binnen) 1m
Opbrengst (buiten) 80-120g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Zativo Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 5.50
1 zaadje € 5.50
3 zaden € 12.50
5 zaden € 20.00
10 zaden € 35.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Kalashnikov Automatic - Net als de AK-47 een 'one hit wonder'

De automatic incarnatie van de originele Kalashnikov van Zativo Seeds is een soort die eer bewijst aan haar genetische voorouder maar ook haar eigen rake klappen uitdeelt. Deze nieuwe, automatische adonis werd gecreëerd door het vermengen van Kalashnikov en Ruderalis, het eindresultaat is een absoluut beest! Ze heeft dezelfde zwaar met hars bedekte toppen en geweldige smaak, en Kalashnikov Automatic groeit echt binnen een kort tijdbestek - zodoende is ze de droom van iedere beginner.

Kalashnikov Automatic blijft trouw aan haar wortels en heeft dezelfde pittig-zoete smaak en geur waar het origineel bekend om staat. Haar milde rook heeft iedere hijs iets subliems, terwijl de sterke cerebrale krachten aan het werk gaan - ze weet je geest op te monteren en ondertussen je lichaam een zachte en delicate lichamelijke stone toe te bereiden. Velen beschouwen de soort als een 'one hit wonder' (en dat is niet voor niets), want ze is ongelooflijk krachtig - nieuwe rokers kunnen het dus maar beter rustig aan doen. Dat gezegd hebbende, Kalashnikov Automatic is de perfecte soort om met je vrienden te delen. Je zult je echt opgemonterd en vrolijk voelen, zozeer zelfs dat je er haast hysterisch van wordt.

Kalashnikov Automatic groeit op tot een hoogte van 1 meter. Haar compacte en dichte voorkomen maken haar perfect voor kleine kweekruimtes en kwekers die discreet te werk willen gaan. Bovendien vraagt ze maar weinig onderhoud, wat een bonus is als je nieuw bent in de cannabiskweek. Kalashnikov Automatic is redelijk snel, ze heeft slechts 9-10 weken nodig tussen ontkieming en oogst. Je zou denken dat ze in die korte tijd alleen maar toppen van mindere kwaliteit produceert, maar dit is dus niet het geval, want dit automatische wonder produceert toppen van de bovenste plank.

Dankzij de sterke genen van Kalashnikov Automatic is teleurstelling geen optie. Net als de AK-47 weet Kalashnikov die vuurkracht, potentie en scherpheid flink op te voeren. Als je op zoek bent naar een makkelijk te kweken, topkwaliteit soort voor kenners, dan is Kalshnikov Automatic wel wat voor jou.

Recommended products
Kalashnikov Auto belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special AK-47 Autoflowering - Wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Zativo