Aanbiedingen

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Gratis zaden & Specials

GRATIS ZADEN

Onze klanten kunnen gebruik maken van de mogelijkheid om gratis Zativozaadjes te krijgen. Je hoeft alleen maar een bepaald bedrag te besteden aan cannabis zaden, en wij sturen je de zaadjes als bedankje! Hier rechts in het tabel vind je de bedragen die gratis zaadjes opleveren. Om het af te maken kun je zelf bepalen welke zaadjes Zativo je toestuurt! Tijdens het afrekenen krijg je de optie om de zaadjes te kiezen die je wilt ontvangen. Neem eens een kijkje en vind jouw favoriet. Veel kweekplezier!

Gratis zaden!

 

Zativos actuele aanbiedingen - Geldig t/m Vrijdag, 23 Juni, 2017

Elke twee weken heeft Zativo een nieuwe lading speciale aanbiedingen. Ze zijn allemaal speciaal geselecteerd om de beste kwaliteit en prijs te kunnen bieden. Zorg ervoor dat je regelmatig terugkomt, zodat je ervan kan profiteren voor ze weer verdwijnen. Onze huidige speciale aanbiedingen vind je hieronder.

Zativo
Zativo
Zativo
Zativo