Als het gaat om het kweken van wiet, weten alle kwekers hoe belangrijk het is om op te letten op mannelijke planten en deze zo snel mogelijk te verwijderen. Hier komen feminized zaden van pas. Feminized zaden nemen al je zorgen weg. Zoals de naam al suggereert, zal een feminized zaadje altijd opgroeien tot een vrouwelijke cannabis plant. Als je dus op zoek bent naar wat krachtige genetica, sterke wiet en de garantie dat je niet steeds hoeft te speuren naar mannelijke cannabis planten, dan hoef je niet verder te zoeken!

Dankzij geavanceerde kweektechnieken, produceren veel zaadbanken nu gefeminiseerde strains cannabis zaden, om een geweldige oogst voor kwekers te garanderen. Als een zaadje niet gefeminiseerd is, kan deze opgroeien tot een mannelijke plant die, zoals veel kwekers wel weten, geen toppen produceert en mogelijk vrouwelijke planten bestuift, waardoor hun toppen in zaden veranderen. De meeste kwekers willen dit maar al te graag vermijden en gefeminiseerde cannabis zaden zijn de oplossing. Zoals de naam al suggereert, groeien gefeminiseerde zaden altijd op tot vrouwelijke cannabis planten. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over een mannelijke plant! De meeste cannabis zaden zijn nu verkrijgbaar in een gefeminiseerde versie. Hieronder vallen ook beroemde strains, zoals OG Kush, Amnesia Haze, Skunk, White Widow, Cheese, Critical en Pineapple Chunk. Neem dus een kijkje in onze uitpuilende catalogus met gefeminiseerde cannabis zaden. Je zal verbaasd zijn over hoeveel varianten er beschikbaar zijn!

Bekijk:

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren.