Jack Flash 5 (Sensi Seeds)

Jack Flash #5 is een kruising tussen Jack Herer, Super Skunk en Haze, waardoor ze een 65% sativa - 35% indica hybride is. De bloeiperiode van de twee belangrijkste fenotypen is ca. 55-75 dagen, maar je kan een gigantische opbrengst verwachten van deze 100cm hoge plant. De wiet maakt gebruikers gezellig en spraakzaam en kan een prima keus zijn voor medisch gebruikers die spanning willen verlichten.

Genetica 65% sativa - 35% indica
Ouders Jack Flash 5
Bloeitijd 55-75 dagen
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Hoog
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Hoog
Oogsttijd (buiten) Mid/end October
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sensi Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 38.00
3 zaden € 38.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Jack Flash 5: Krachtige Moderne Versie van Jack Herer

JACK FLASH 5 - ACHTERGROND EN GENETICA

Sensi Seeds ruste niet na het succes van hun beroemde Jack Herer en kruiste het verder met Super Skunk en Haze. Dit resulteerde in een opvallende soort die twee fenotypen produceert en een geweldige plant is voor binnenkwekers die dat speciale sativa-effect willen hebben met indica groeikenmerken. Jack Flash 5 is een prijswinnende cultivar met sativa-dominante genetica (65% sativa, 35% indica). Ze combineert een geweldig aroma en effect met een gemak om te kweken dat meestal geassocieerd wordt met de Skunk familie.

JACK FLASH 5 - KWEEK EN OPBRENGST

Jack Flash 5 kan twee fenotypes ontwikkelen - de ene leunt meer naar de sativa kant, de andere toont meer indica eigenschappen. Het sativa fenotype groeit lang met slanke laterale takken die bedekt zijn met dichte toppen. Het indica fenotype is compacter, lager en goed geschikt voor SOG. De calyxen op deze zijn super vet, bijna abnormaal. Afhankelijk van het fenotype zal de bloei tussen 55-75 dagen eindigen. Jack Flash 5 levert hoge opbrengsten die elke teler zullen bevredigen. Ervaren kwekers kunnen haar tot het uiterste duwen, maar de soort kan ook door beginners worden gekweekt. Buiten houdt ze van een zonnig en mediterraan klimaat en kan worden geoogst rond midden/eind oktober.

JACK FLASH 5 - AROMA EN EFFECT

Op het gebied van smaak heeft Jack Flash 5 alle klassieke aardachtige, skunky en pittige tonen van Jack Herer, met de toevoeging van fruitige abrikoos en sinaasappel. De goed gedroogde toppen hebben ook een citroenachtige geur en wanneer ze gerookt worden, zijn nieuwe hints van mint en dennen waarneembaar. Sommigen vergelijken het aroma zelfs met Earl Grey thee door zijn prettige mandarijn, sinaasappel en bergamot tinten. Wat het effect betreft, kun je een gelukkige ontspanning verwachten in combinatie met een energieke buzz, zeer goed voor creativiteit en inspiratie. Maar pas op, de opheffende en haastige high is niet voor de onervaren roker! Het is niet zozeer psychedelisch, meer levend, cerebraal, springend, sociaal en spraakzaam. Patiënten gebruiken het om spanning te verlichten en angst, depressie en stress te behandelen.

Recommended products
Andere producten van Sensi Seeds