Mexican Sativa (Sensi Seeds)

Het woord "Marijuana" werd bedacht in Mexico en Mexico heeft inderdaad geweldige ganja. Deze soorten in onze regio kweken, was echter nooit gemakkelijk. Met Mexican Sativa, nam Sensi Seeds een bekroonde Mexicaanse soort en voegde eigenschappen toe om te floreren in onze zomers. Deze exotische Sativa heeft een zalig sandelhout aroma, bovenop de frisse en intense smaken van het origineel.

Genetica 70% sativa - 30% indica
Ouders Mexican sativa
Bloeitijd 50-70 dagen
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Hoog
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Hoog
Oogsttijd (buiten) Oktober
Verkrijgbaar als Feminized & regular zaden
Zadenbank Sensi Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 16.50
3 zaden € 16.50
10 zaden € 24.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Mexican Sativa: historie en wiet gecombineerd in deze intrigerende sativa

Tijdens de Mexicaanse Revolutie van 1910-1920 emigreerden veel Mexicanen naar de Verenigde Staten om de oorlogsproblemen te ontvluchten. Ze namen hun geliefde marihuana mee naar de VS almede hun revolutionaire liedje "La Cucaracha". Mexican Sativa werd gebruikt voor het creëren van veel bekende kruisingen, zoals de Haze-variëteiten. Sensi Seeds besloot hun eigen Mexican Sativa op de markt te brengen om cannabisliefhebbers te voorzien van de beste wietkwaliteit. Als je een verbazingwekkende high en de historie van deze geweldige soort wilt ervaren, hoef je niet verder te zoeken. Laten we de Mexican Sativa eens nader beschouwen.

MEXICAN SATIVA - GENETICA EN EFFECTEN

Mexican Sativa is afkomstig uit de zuidelijke staat Oaxaca. Het werd gekruist met de legendarische Durban en een Pakistaanse hasj-plant. Later werd het terug gekruist met de oorspronkelijke Mexican Sativa om de originele kenmerken te behouden. Deze cultivar bevat 70% sativa en 30% indica genetica. Als je van plan bent om een revolutie te ontketenen, of tijdens de revolutie een beetje wilt chillen; de Mexican Sativa is in beide gevallen perfect. De verheffende sensaties komen al vrij snel na de eerste hijs opzetten, en na ongeveer 3 uur neemt de ontspanning van de indica het over met prettige en verzachtende gevoelens. De kracht is lichtelijk gereduceerd voor functionele stoners.

MEXICAN SATIVA - KWEEK

De Mexican Sativa wordt relatief hoog. Ze kan dus wel een steuntje gebruiken om haar zware toppen te kunnen dragen. Ofwel de ScrOG methode of wat touwtjes vastbinden als steun, werkt goed. Van deze magnifieke schoonheid kun je een gemiddelde opbrengst verwachten. De kwaliteit van de toppen maakt de gemiddelde oogst ruimschoots goed. De sandelhout- en anijsaroma's betoveren de gebruiker met heerlijke sensaties en een gevoel van nostalgie. De bloeiperiode duurt ongeveer 7-10 weken en dat is in vergelijking met andere sativa landsoorten vrij kort. De zaden zijn feminized en regulier verkrijgbaar. Ze worden daarom door zowel mensen die op zoek zijn naar een grote opbrengst als door kwekers gewaardeerd.

Recommended products
Andere producten van Sensi Seeds