Maple Leaf Indica (Sensi Seeds)

Gekweekt uit de beste vintage Afghani genetica, is deze recente creatie een echte "Hash Maker" plant. Maple Leaf Indica’s erfgoed vertegenwoordigt overlevende soorten van de originele Mazar-i-Sharif, een soort die werd gebruikt om hasj te maken en beschouwd werd als de beste van de Hindu Kush en Midden-Oosten. Ze groeit snel en produceert een harsachtige top met een sinaasappel-grapefruit smaak.

Genetica 100% indica
Ouders Maple Leaf Indica
Bloeitijd 45-50 dagen
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Regular zaden
Zadenbank Sensi Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 55.00
10 zaden € 55.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Maple Leaf Indica: deze smakelijke, old-school, 100% indica is een ware kampioen

Ben je klaar voor een legendarische indica soort? Sensi Seeds biedt ons een van de mooiste varianten die de cannabis gemeenschap kent. Deze ervaren zaadbank levert ons een ongelooflijke, old-school indica, genaamd Maple Leaf Indica. Hasj-liefhebbers en ware kenners houden van deze cultivar om haar enorm harsrijke toppen en geestverruimende smaken. De korte bloeiperiode en de kwaliteit van Maple Leaf Indica maken haar een perfecte aanwinst voor iedere cannabis tuin. Laten we eens kijken naar de details van deze spectaculaire soort.

MAPLE LEAF INDICA - GENETICA, EFFECTEN EN SMAKEN

Deze 100% indica soort voldoet ruim aan de eisen van puristen en cannabis liefhebbers. Ze komt rechtstreeks uit de noordelijke grensregio van Afghanistan, waar Sensi Seeds tijdens de Sovjet-bezetting in de jaren 80 de vintage indica-genetica wist te bemachtigen. Het was een risicovolle missie, maar Sensi Seeds volhardde en keerde met de buit terug naar Amsterdam. Bij het roken van Maple Leaf Indica kun je sterke, couch-locking vibes verwachten. Het unieke terpenen profiel en de cannabinoïden veroorzaken de meest ontspannen highs en zorgen voor een heerlijke smaak. Ze is ongelooflijk smaakvol; grapefruit- en sinaasappelsmaken zijn onafscheidelijk verbonden met deze harsrijke soort.

MAPLE LEAF INDICA - KWEEK

De bloeitijd bedraagt ​​ongeveer 7 weken, dus de voorraadpotten worden snel gevuld! Zowel buiten- als binnenkwekers genereren overvloedige opbrengsten, met veel plakkerige hars. Maple Leaf Indica heeft een gemiddelde hoogte - een klassieke indica groei-eigenschap. In de meeste gevallen is het niet nodig om de toppen te ondersteunen, maar als ze compact en zwaar worden, kunnen touwtjes nuttig zijn. Als ze buiten wordt gekweekt, moet de Maple Leaf Indica eind september of begin oktober worden geoogst.

Recommended products
Andere producten van Sensi Seeds