California Indica (Sensi Seeds)

California Indica van Sensi Seeds laat zien wat er gebeurt als je overheerlijke California Orange Bud combineert met de klassieke genen van Afghani Hash Plant. Het gevolg is een spectaculair smakende hybride, waarvan het water je in de mond loopt. Ze pleziert kwekers met haar robuustheid en enorme oogsten. Haar high is net zo geweldig; mild en ontspannend zonder couch-lock.
Genetica 65% indica - 35% sativa
Ouders California Orange Bud x Afghani Hash Plant
Bloeitijd 45-50 dagen
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Regular zaden
Zadenbank Sensi Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 48.00
€ 48.00
10 zaden € 48.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

California Indica: Sensi Seeds heeft de ultieme oranje kruising gecreëerd

Sensi Seeds levert ons weer een prachtige soort. California Indica maakt gebruik van de ware geest van de Californische cannabis genetica. Deze kruising bloeit in zeer korte tijd; gretige cannabis liefhebbers hoeven dan ook niet lang te wachten totdat ze haar oranje toppen ontvangen. De high is absoluut spectaculair, dankzij het evenwichtige kweekproces van Sensi Seeds. De groei en opbrengsten zijn erg solide - beginnende kwekers zullen genieten van het kweken van California Indica zonder grote obstakels tegen te komen.

CALIFORNIA INDICA - GENETICA EN EFFECTEN

Sensi Seeds besloot de legendarische Orange Bud te kruisen met een Afghani Hash plant, wat resulteerde in de creatie van California Indica. De Orange Bud staat bekend om het veroorzaken van vrolijke Californische vibes, terwijl de Afghani Hash plant zware toppen en hasj-achtige aroma's voortbrengt. De beste kwaliteiten van beide soorten zijn aanwezig in California Indica. Na het roken van deze 65% indica en 35% sativa soort, kun je sterke couch-locking sensaties verwachten. Verheffende en psychedelische vibes kunnen echter ook voorkomen.

CALIFORNIA INDICA - KWEEK

Zowel de buiten- als de binnenkweker kan hoge opbrengsten en ongelooflijke compacte toppen verwachten. Het is belangrijk om California Indica te voorzien van voldoende luchtcirculatie. Haar toppen zullen je voor altijd dankbaar zijn. De bloeitijd duurt slechts 7 weken en voordat je "klaar is kees" kunt zeggen, heeft ze al geweldige toppen geproduceerd. Omdat de groeiperiode vrij kort is, zijn er geen touwtjes of ondersteuningsmethoden nodig om California Indica te laten bloeien. Je hoeft alleen de zaden te planten, haar te voorzien van de benodigde voedingsstoffen, de juiste temperatuur en het juiste vochtigheidsniveau, en ze beloont jou, de ganja-tuinman, met geweldige oranje toppen. De smaken doen denken aan citrusvruchten, gemengd met hasj-achtige aroma's.

Recommended products
Andere producten van Sensi Seeds