Passion Fruit (Dutch Passion)

Passion Fruit staat niet langer voor de extra smaak in je vruchtensap. Met Passion Fruit hebben de expert kwekers bij Dutch Passion een indica-sativa hybride gemaakt, die de creativiteit laat losbarsten of je naar buiten stuurt, dankzij de sativa genen. Hierna zal de indica kant je naar binnen halen voor een lekkere ontspannende sessie.

Genetica indica/sativa
Ouders Sweet Pink Grapefruit x Orange Bud
Bloeitijd 8 weken
THC% Onbekend
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Onbekend
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Onbekend
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 34.00
€ 34.00
3 zaden € 34.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

PASSION FRUIT: ZOETSMAKENDE EUFORIE IN ELKE TOP

Gooi wat extra fruit in de schaal met deze zoetsmakende wiet. Deze cannabisplant is ontstaan door het kruisen van Sweet Pink Grapefruit en Orange Bud, die Passion fruit voorziet van extra smaak en grotere opbrengsten. Gebruikers die regelmatig van Passion Fruit genieten, beweren dat ze een verrukkelijke, fruitige geur heeft en een zoete smaak.

Passion Fruit heeft een bloeiperiode van ongeveer 8 weken en het is inmiddels bekend dat de opbrengsten extreem hoog kunnen zijn. Als je rekening moet houden met een bepaalde kweekruimte, is het fijn te weten dat Passion Fruit gemiddeld groot zal worden. Het is overigens ook goede zaak dat ze zowel binnen als buiten kan worden gekweekt.

  • Introductie: 7 nieuwe Dutch Passion soorten

    Ben je het zat steeds dezelfde cannabis soorten te kweken, maar kan je geen hoogwaardige vervangers vinden? Nou, lieve lezer, laat ons je assisteren door maar liefst 7 nieuwe, medicinale en recreatieve cannabis soorten te presenteren, afkomstig van de meesterkwekers bij Dutch Passion.

Passion Fruit is part of or contains the following cannabis genetics