Think Different (Dutch Passion)

Think Different is een vrij ongewone autoflowering strain van de kwekers van Dutch Passion, die sommige kwekers totaal verrast. Waarom? Omdat ze eenvoudig te kweken is en bizar grote hoeveelheden zeer krachtige toppen produceert. We hebben het hier over 100g+ per plant voor beginners en wel 300g+ voor meer ervaren kwekers. Think Different heeft 10-11 weken nodig van zaadje tot oogst.

Genetica Sativa-dominant autoflowering
Ouders AK420
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC% 16-18%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 500g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 50-300g/plant
Hoogte (buiten) 1+m
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.95
3 zaden € 29.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Think Different: Deze soort van Dutch Passion verandert je gedachten

Think Different is een van Dutch Passions "Think" variëteiten, net als Think Big en Think Fast. Er zijn natuurlijk al honderden verschillende cannabissoorten op de markt en soms moet je even omdenken en de zaak in een nieuw perspectief zien om iets nieuws te bedenken. Dutch Passion deed dit en creëerde Think Different om aan de behoeften van nieuwsgierige ganja liefhebbers, die zoeken naar een intrigerende high, te voldoen.

THINK DIFFERENT - GENETICA

Dutch Passion besloot Think Different te creëren met behulp van een speciale AK47 hybride met de naam AK420. Nadat het zorgvuldige proces van selectie en stabilisatie was voltooid, besloot Dutch Passion dit beest op de markt te brengen. Think Different helt zwaar over naar de sativa kant en blijft trouw aan haar AK47 erfgoed.

THINK DIFFERENT - EFFECTEN

Think Different is sativa-dominante uitmuntendheid en wekt krachtige, opwekkende gevoelens op. Als je van plan bent flink wat te ondernemen, zal deze soort je ervaring versterken. Think Different veroorzaakt unieke gedachten, perfect om zaken in een ander perspectief te zien. Met een THC-niveau van 16-18% is Think Different extreem krachtig voor een autoflowering variant. Deze feminized zaden zullen verrukkelijke aroma's en smaken produceren.

THINK DIFFERENT - KWEKEN EN OOGSTEN

Binnenkwekers kunnen ongeveer 500g/m² met Think Different toppen verwachten. Buitenkwekers zien ongeveer 50-300g/plant. Deze opbrengst hangt sterk af van de ervaring van de ganja kweker en experts zullen zeker genieten van deze plant vanwege de gemakkelijke en sterke groei. De plant blijft relatief klein, al kan ze buiten wel groter worden dan 100cm. De levenscyclus van Think Different bedraagt 10-11 weken, van zaad tot oogst.

  • De ScrOG Methode: Stap Voor Stap Instructies

    Bij "Scrogging" draait het allemaal om het maximale halen uit de horizontale kweekruimte. We hebben een snelle handleiding bestaande uit twee stappen om je weer wat op te frissen voordat we ons samen in de scroggers gids verdiepen.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion