AutoMazar (Dutch Passion)

AutoMazar is de kruising van de wereldberoemde Mazar van Dutch Passion met een ruderalis/indica hybride. Het is een mix die haar van stabiliteit, weerstand tegen ziekte en ongedierte en eenvoudige groei voorziet. Ze levert ook een redelijke oogst, ongeveer 50-125g/plant. Ze wekt een indica zware lichaamsbuzz op en smaakt delicaat en zacht. AutoMazar vraagt 10 weken van zaadje tot oogst.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Original Mazar x indica auto
Bloeitijd 10 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 100-200g/plant
Hoogte (binnen) 70-80cm
Opbrengst (buiten) 100-200g/plant
Hoogte (buiten) 70-80cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.95
3 zaden € 29.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Auto Mazar: Dutch Passion presenteert de sterkste autoflower ooit

Met trots presenteert Dutch Passion de perfecte Auto Mazar. Deze cultivar promoot stabiele en sterke groei. Ze produceert consistent toppen van hoge kwaliteit, en de fenotypen verschillen weinig van elkaar. Dutch Passion stelt dat Auto Mazar een van de sterkste autofloweringvarianten is die er zijn, met een geweldige resistentie tegen vervelend ongedierte en andere ongewenste omstandigheden.

AUTO MAZAR – GENETICA

Dutch Passion heeft haar fantastische Mazar-strain gemixt met een indica-dominante autoflower. Daardoor zijn de klassieke Mazar-highs en aroma’s aanwezig, in combinatie met intensere indica-vibes. Deze indica-dominante grootsheid is perfect om te ontspannen op het strand, in het park of thuis. Deze strain kan de perfecte remedie zijn voor mensen die last hebben van spierspanningen. De THC-gehaltes zijn medium, wat typisch is voor een autoflower.

AUTO MAZAR – OOGSTEN EN GROEI

De oogsten zijn consistent en spectaculair. Afhankelijk van de gebruikte kweekmethodes kan Auto Mazar ongeveer 100-200g/plant produceren, zowel binnen als buiten. Uiteraard zullen buitenkwekers sneller oogsten aan de hogere kant van het spectrum krijgen. Ook zal hydro-gekweekte Auto Mazar grotere opbrengsten opleveren dan haar in de bodem gekweekte tegenhanger. Deze strain bereikt een hoogte van ongeveer 70-80 cm. Het is een hele korte plant die een serieuze hoeveelheid toppen ontwikkelt. De levenscyclus van Auto Mazar duurt ongeveer 10 weken van zaadje tot oogst. Het is cruciaal om de toppen na de oogst uit te harden om die speciale kwaliteit te behouden.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion