1 - Highlife Cup 2002
2 - High Times Cannabis Cup 1999

Euforia (Dutch Passion)

Deze strain is een aanrader voor diegenen die op zoek zijn naar medicinale kwaliteiten om stress te verlichten. Bij het kweken van Euforia zijn buitengewoon hoge oogsten mogelijk, tot wel 600g/m². Ze presteert ook prima buiten of in de kas. Zeer stabiele genen garanderen uniforme planten, voor gelijkmatige lichtverdeling. De perfecte moederplant en 1ste prijs winnaar op de Highlife Cup 2002!

Genetica Sativa dominant
Ouders Skunk
Bloeitijd 7-8 weken
THC% 18%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 400-600g/m²
Hoogte (binnen) 1-1.5m
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 29.95
3 zaden € 29.95
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Highlife Cup 2002
2 - High Times Cannabis Cup 1999
Beschrijving
Beschrijving

Euforia: Deze cannabis soort tilt Skunk naar een hoger niveau

Deze ongelooflijke soort is afkomstig uit Dutch Passion's 1996 Skunk breeding programma. Ze vonden een zeer speciale variant, die geweldige opbrengsten produceerde, stabiele groei vertoonde en een adembenemende high opwekte. Alle old-school Skunk vibes werden behouden, hoewel ze wel verbeterd werden om de ganja liefhebbers van tegenwoordig te bevredigen.

EUFORIA - GENETICA EN EFFECTEN

Euforia is buitengewoon: Ze is 100% Skunk, waardoor Skunky puristen haar essentie zullen omarmen. Deze sativa-dominante variant verstrikt de gebruiker in euforische gevoelens en overpeinzingen, wat wellicht resulteert in wat eersteklas onthullingen. Veel cannabis professionals hebben Dutch Passion laten weten dat Euforia een van de meest geweldige soorten is voor medicinale doeleinden. Het THC-percentage van 18% zorgt voor enorme kracht en hoewel Euforia dus waardevolle, medicinale eigenschappen bezit, zal de THC ook hard inslaan. En dat is waar het om draait bij Euforia: Diepe en diepzinnige effecten.

EUFORIA - ONTWIKKELING

De bloeiperiode duurt slechts 7-8 weken, waardoor de ganja voorraadpot in no time gevuld is. Binnen- en buitenkwekers zien oogsten tot 600g/m². Deze plant staat bekend om haar stabiele genetica; de fenotypes worden behoorlijk uniform, wat perfect is voor het tijdsmanagement. Niemand wil planten apart van elkaar oogsten vanwege verschillen in de bloeiperiode, of elke plant apart voorzien van voedingsstoffen. Daar hebben we allemaal geen tijd voor. Euforia is een sterke plant, perfect voor klonen en voor beginnende ganja connaisseurs. Binnen zal ze ongeveer 100-150cm hoog worden en buitenkwekers zullen planten zien met een soortgelijke hoogte.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion