Taiga 2 (Dutch Passion)

Taiga #2 is Dutch Passions tweede revisie van hun Taiga autoflowering strain, waar ze de genen van Power Plant als basis hebben gebruikt. Gemeend wordt dat Taiga een van de meest krachtige auto strains van Dutch Passion is en Taiga #2 is niet anders. Ze wekt een keiharde, langdurige, gemengde high op. Ongeveer 10 weken na ontkieming kan Taiga #2 worden geoogst en de buit bedraagt tot 100g/plant.

Genetica Autoflowering Indica/Sativa
Ouders Power Plant x indica auto
Bloeitijd 10 weken van zaadje tot oogst
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 100g/plant
Hoogte (binnen) 50-100cm
Opbrengst (buiten) 100g/plant
Hoogte (buiten) 50-100cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
3 zaden € 24.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Taiga 2: De meest harsachtige autoflower van Dutch Passion

Taiga 2 is een buitengewone autoflowering soort, ontwikkeld door Dutch Passion. Deze variant is de tweede versie van Taiga AutoFem. De toppen zijn van zo'n hoge kwaliteit, dat Dutch Passion besloot haar op het menu te houden, zij het dan in een vernieuwde versie. Zodra de aroma's en smaken het bewustzijn betreden, zullen zalige ervaringen vanzelf volgen.

TAIGA 2 - EFFECTEN EN GENETICA

Deze perfecte indica/sativa hybride wekt bizar creatieve gedachten op. Artiesten, in welk vakgebied dan ook, moeten Taiga 2 proberen om hun kunstwerken een niveau hoger te tillen. Picasso, Dalí en Gaudí hadden nog veel meer Wonderen van de Wereld kunnen creëren als ze Taiga 2 in handen hadden gehad. Dutch Passion mixte de genetica van Power Plant met hun indica autoflowers van topklasse. Na het selecteren en stabiliseren van de allerbeste soorten, kon Taiga 2 worden ontwikkeld. Sommige ganja veteranen hebben beweerd dat Taiga 2 de meest krachtige autoflower is uit de Dutch Passion collectie. Dankzij het hoge THC-niveau kan een high worden verwacht die hard inslaat.

TAIGA 2 - ONTWIKKELING

Zowel binnen- als buitenkwekers mogen ongeveer 100g/plant verwachten. Maar doorgewinterde- en hydrokwekers kunnen deze opbrengst nog wat verhogen. Taiga 2 wordt ongeveer 50-100cm hoog, wat een heerlijk formaat is. Deze onberispelijke soort voltooit haar levenscyclus in slechts 10 weken, van zaad tot oogst. In no-time heb je dus grote hopen harsachtige wiet van topkwaliteit in handen. Liefhebbers van hasj zouden deze soort moeten benutten voor hun hasjproductie.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion