Trance (Dutch Passion)

Trance van Dutch Passion is speciaal gekweekt voor buiten, voor diegenen die een volbloed Skunk willen kweken in het minder herbergzame klimaat van Noord-Europa, zoals Nederland of het Verenigd Koninkrijk. Ze behoudt de klassieke Skunk smaak en aroma en wekt een vrolijke high op en een sterke, lichamelijke buzz. Trance heeft een bloeiperiode van 7 weken en produceert een gemiddelde oogst.

Genetica Indica-dominant
Ouders Skunk x Indica
Bloeitijd 7 weken
THC% 12-13%
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Medium
Hoogte (buiten) 1-1.5m
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Dutch Passion
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 21.00
3 zaden € 21.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Trance: Deze meditatieve soort floreert in koude klimaten

Dutch Passion heeft deze soort ontwikkeld tegemoet te komen aan de behoeften van liefhebbers van meditatie. Trance houdt de consument in een trance gevangen, vandaar de naam. De ervaringen na het gebruik van Trance kunnen worden beschreven als bovenaards, met excentrieke special effects. Deze indica schoonheid staat bekend om haar veerkrachtige groei en hoogwaardige toppen. Trance is pure perfectie die wacht om te worden gezaaid in de ganja tuinen van veteranen.

TRANCE - EFFECTEN EN SMAKEN

Deze indica-dominante soort wekt zeer diepe en overpeinzende gedachten op. Eigenlijk kan je complete afwezigheid van gedachten ervaren, terwijl je een Zen toestand betreedt. Het is belangrijk op te merken dat Dutch Passion deze naam speciaal geselecteerd heeft om de meditatieve trance toestand te beschrijven, niet de "Trance" muziek! Ze kan gemakkelijk worden verward met een sativa soort. Hoe dan ook, Trance is fantastisch! Deze soort bevat 12-13% THC, wat een vrij bescheiden hoeveelheid is die echter goed geschikt is om bij te chillen in plaats van enorm stoned te worden. De aroma's en smaken mogen spectaculair worden genoemd. Prikkelende aroma's met skunky geuren wekken een krachtig gevoel van nostalgie op.

TRANCE - ONTWIKKELING

De bloeiperiode is aanzienlijk verlaagd naar 7 weken. Dutch Passion wilde een goede fotoperiode plant ontwikkelen voor buitenkwekers in koudere klimaten. Dankzij deze korte bloeiperiode kan Trance eind september of begin oktober worden geoogst, voordat kwekers te maken krijgen met vorst. Buiten wordt deze plant ongeveer 100-150cm hoog en levert gemiddeld grote opbrengsten. Binnenkwekers zullen ook genieten van een gemiddeld grote oogst met uitmuntende toppen.

TRANCE - GENETICA

Dutch Passion besloot een onfeilbare Skunk te mengen met een taaie en veerkrachtige Indica soort. Deze mix leidde tot Trance. Skunk liefhebbers ervoeren problemen met hun planten in koudere klimaten, dus Dutch Passion selecteerde en stabiliseerde deze hybride om een eind te maken aan deze problemen. De Skunky genetica zijn duidelijk merkbaar na consumptie. Bepaalde fenotypen kunnen rode kleuren ontwikkelen op hun suikerblaadjes.

Recommended products
Andere producten van Dutch Passion