3 - High Times Cannabis Cup 2000

Big Bang (Greenhouse Seeds)

Big Bang is een kruising tussen Skunk x Northern Light x El Niño. Wie zoekt naar flinke oogsten en een soepele, kalmerende buzz, maakt met de goed afgeronde Big Bang een goede keus. Ze is perfect voor het verzachten van kwaaltjes op een zware dag. De bloeiperiode bedraagt 9 weken en ze levert tot 800g/m² of 1000g per plant. Ze reageert met name goed op ScrOG kweektechnieken.

Genetica 80% indica - 20% sativa
Ouders Skunk x Northern Lights x El Niño
Bloeitijd 8-9 weken
THC% 19.8%
CBD% 0.12%
Opbrengst (binnen) 800g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 1000g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Einde September
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 35.00
10 zaden € 65.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

3 - High Times Cannabis Cup 2000
Beschrijving
Beschrijving

Big Bang: Schep je eigen heelal met de Big Bang van Greenhouse Seeds

De high die inslaat na Big Bang is niet van deze wereld. Je komt oog in oog met de Schepping te staan, als een theoretisch voorwerp. Greenhouse Seeds zat jaren opgesloten in een laboratorium, daar perfectioneerden ze hun strains. Met uiterste precisie stabiliseerden en selecteerden ze de allerbeste genetica waar ze beslag op konden leggen. Dankzij deze ongeëvenaarde en buitenaardse cultivar staan we aan het begin van een nieuw tijdperk.

Vanwege de 80% indica-dominantie wordt je wezenlijk verdoofd. Slechts enkele minuten na het optrekken van de rook die Big Bang veroorzaakt krijg je echt zin om uitgestrekt in het gras, je lekker door het voorjaarszonnetje te laten koesteren. Luister naar een beetje melige Rockmuziek of ijskoude elektronische ritmische geluiden - het zal je belevenis met Big Bang opleuken.

Greenhouse Seeds breeders hebben hun beste beentje voorgezet bij het creëren van deze nieuwe strain. Ze mixten Skunk, Northern Lights en El Niño, en dat gaf een explosie van jewelste. De meeste medewerkers kwamen met de schrik vrij, en nadat ze weer enigszins in staat waren om te werken keken ze verbaasd om zich heen. De kweekruimte was nu helemaal overwoekerd met toppen die vol met magische kristallen zaten, en buitengewoon zeldzame geuren uitstraalden, zoiets hadden de dappere kwekers nog nooit meegemaakt.

Na het planten van deze zaden, en de groeiperiode is voorbij, duurt de bloeiperiode ongeveer nog 8-9 weken. De ontploffing zal een nabootsing zijn van de gebeurtenis in het laboratorium van Greenhouse Seeds; De opbrengsten lopen op tot 800g/m² in een laboratoriumsituatie, en bij bezigheden buitenshuis zal dat 1000g/plant zijn. Zorg dat je over een flinke opslagruimte beschikt voor het uitharden van de enorme hoeveelheid toppen waar je over zult beschikken. Omdat ze niet zo hoog wordt, en vanwege het THC-gehalte van 19,8% is Big Bang zeer geschikt voor kleinschalige projecten, maar ook voor professionele ganja-enthousiastelingen die van een buitengewone high weten te genieten.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds