3 - High Times Cannabis Cup 2014

Pure Kush (Greenhouse Seeds)

Pure Kush is, zoals de naam al suggereert, een phenotype van de originele legende. Daarom is ze een strain voor iedereen die van Kush houdt en in de puurste vorm wil genieten. Gerookt wekt Pure Kush de zware, couch-lock stone op die zo typerend is voor de Kush familie. Ze is extreem eenvoudig te kweken, heeft een bloeiperiode van 9 weken en kan binnen tot 900g/m² opleveren of 900g p/plant buiten.

Genetica Indica-dominant
Ouders Kush
Bloeitijd 9 weken
THC% 19.35%
CBD% 0.3%
Opbrengst (binnen) 900g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 900g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Begin Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 24.00
3 zaden € 24.00
5 zaden € 34.00
10 zaden € 60.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

3 - High Times Cannabis Cup 2014
Beschrijving
Beschrijving

Pure Kush: pure indica-magie en een echte couch-locker

Greenhouse Seeds importeerde een pure Kush fenotype, rechtstreeks afkomstig uit het Hindu Kush gebergte. Ze noemden het "Pure Kush". Het is een betoverende schoonheid, overduidelijk indica-dominant en ze veroorzaakt een magnifieke fysieke high. Deze cultivar is teruggekruist tot de perfectie; na een uiterst nauwkeurig selectie- en stabilisatieproces zag de Pure Kush het levenslicht.

Het uiterlijk voorkomen van pure Kush is absoluut spectaculair. De kleine blaadjes vertonen licht- en donkergroen tinten. De bloemkelken zijn roze met hier en daar wat lichtgroene tinten, bezaaid met melkachtige trichomen. Werkelijk, als je marihuana kweekt voor het uiterlijk moet je de Pure Kush zien te bemachtigen. De THC-gehaltes van Pure Kush zijn voortreffelijk; met 19,35% is het een intens potente plant.

Over de opbrengsten niets dan goed. Reken gerust op 900g/m² als je haar binnen kweekt, buiten is dat 900g/plant. Bij Greenhouse Seeds hebben ze het stabiliseren goed onder de knie. Na een bloeiperiode van slechts 9 weken wordt je rijkelijk beloond met een flinke hoeveelheid compacte toppen. Zorg dat de ruimte waarin je uithard groot genoeg is, je zult het nodig hebben. Je kunt eventueel de hulp inschakelen van een architect om zo'n grote uithard-ruimte te ontwerpen, mocht dat nodig zijn.

Pure Kush blijft een lage plant, zowel binnen als buiten. Het is de perfecte kleine plant die een heerlijke high veroorzaakt. Greenhouse Seeds beveelt aan om van ScrOG-technieken gebruik te maken om de oogst te maximaliseren. Het is van groot belang om de luchtvochtigheid laag te houden tijdens de laatste periode van de bloei. Zo vermijd je dat er in de toppen schimmel ontstaat.

  • Het Verhaal Achter Kush

    Kush soorten zijn in feite een van de hoekstenen als het gaat om het kweken van cannabis en zijn gebruikt om een bijna eindeloze lijst met nieuwe varianten te maken. Lees er meer over bij Zativo.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds