Arjan's Haze 3 (Greenhouse Seeds)

Arjan's Haze 3 werd gecreëerd door een Haze te kruisen met een landras sativa uit Laos. Als je zoekt naar een zoete, fruitige sativa-haze-kruising die de ruimte niet zal domineren, moet je deze strain overwegen. Arjan's Haze 3 heeft een bloeiperiode van 10 weken en levert een mogelijke oogst van 700g/m². Arjan's Haze is een ideale kandidaat voor SoG en SCRoG.

Genetica Sativa dominant
Ouders Haze x Laos
Bloeitijd 10 weken
THC% 13.29%
CBD% 1.2%
Opbrengst (binnen) 700g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 1000g/plant
Hoogte (buiten) Laag
Oogsttijd (buiten) Mid/end October
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
3 zaden € 20.00
5 zaden € 32.00
10 zaden € 57.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Arjan’s Haze 3: Derde versie van de favoriete Arjan’s Haze

Arjan’s Haze 3 is een sativa-dominante kruising die gekweekt is door de wereldwijd populaire Greenhouse Seeds. Bij een van hun expedities op jacht naar strains hebben ze een landras-sativa uit Laos te pakken gekregen, die ze hebben gekruist met een Haze om zo de derde versie van Arjan’s Haze te creëren. Wat de genetische verhoudingen betreft, neigt deze kruising meer naar de sativa-genen, wat ook blijkt uit de langere bloeitijd.

Greenhouse Seeds produceert kwaliteit en Arjan’s Haze 3 is daarop geen uitzondering. Ze is een van de kortste sativa’s die er zijn en dat is een van de redenen waarom ze geweldig is voor zowel binnenkweek als buitenkweek. Als je Arjan’s Haze 3 binnenshuis kweekt, dan zijn ScrOG- en SOG-setups aan te raden, aangezien ze daar perfect voor geschikt is. Laat haar korte bouw je niet misleiden; met oogsten van 700g/m2 binnenshuis en tot 1kg/plant buitenshuis is ze een grote producent. Je hebt echter wel een portie geduld nodig, want de bloeitijd duurt tot 10 weken.

Het eindproduct is zeer zoet en fruitachtig en biedt een euforische, sociale high die je gefocust genoeg houdt voor je dagelijkse taken. Dit komt doordat de THC-gehaltes 13,2% en CBD-gehaltes 1,2% zijn, wat de high mild en ontspannen maakt, met gunstige medicinale eigenschappen.

Met hun inspanningen om landrassen van over de hele wereld te ontdekken, garanderen Greenhouse Seeds zaden van hoge kwaliteit die je doen smakken naar meer. Arjan’s Haze 3 is ook al zo’n sativa die haar plekje in de lijst verdiend heeft. Een korte, struikachtige sativa die grote hoeveelheden geweldige, zoette toppen produceert. Het proberen waard!

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds