Damn Sour (Greenhouse Seeds)

Greenhouse Seeds creëerde een breed aanbod cannabis strains die effectief kunnen zijn bij de behandeling van diverse ziektes. Het effect van Damn Sour begint met een stel stijgende high die later evolueert naar een comfortabel gevoel van ontspanning. Bij een bloeiperiode van 9 weken is een oogst van 700g/m² haalbaar. Vanwege sterke vertakkingen is Damn Sour zeer geschikt voor LST of SCROG.

Genetica 60% sativa - 40% indica
Ouders Sour Sage Cross
Bloeitijd 9 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Gemiddeld
Opbrengst (binnen) 700g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 800g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Begin Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 35.00
10 zaden € 65.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Damn Sour: Damn! Dit is Sour in het kwadraat

Damn! Deze Sour is absoluut spectaculair. We stellen ons voor dat de connaisseurs bij Greenhouse Seeds ook zo stonden te springen toen ze Damn Sour voor het eerst proefden en een naam moesten bedenken voor deze schoonheid. Greenhouse Seeds heeft wederom cannabis genetica van topklasse afgeleverd, inclusief een verbluffende high. Deze soort is afkomstig van een Sour Sage kruising, die speciaal werd geselecteerd en een tijdlang gestabiliseerd.

De aroma's, de smaken, krachtige THC-niveaus, een solide hoeveelheid CBD... deze soort heeft het allemaal gevangen in de perfect gekristalliseerde toppen. De kleuren van deze plant zijn gewoonweg magisch: De donker- en lichtgroene tinten in de krachtige bladeren accentueren traan-vormige bloemkelken die zorgvuldig zijn toegedekt met een dekentje van witte trichomen.

Na 9 weken bloeien, zal deze eersteklas soort klaar zijn voor de oogst. Het oogsten van je planten is een bitterzoet moment; je hebt samen goede en slechte tijden doorgemaakt, maar het moment is gekomen om er een einde aan te maken en te oogsten wat je gezaaid hebt! De opbrengsten zijn verbluffend, zeker als je rekening houdt met de kwaliteit van Damn Sour. Binnenkwekers worden verwend met 700g/m² eersteklas wiet, terwijl buitenkwekers 800g/plant kunnen binnenharken. Je kan ervan uitgaan dat Damn Sour een gemiddelde hoogte bereikt, zowel binnen als buiten. Deze soort is perfect geschikt voor LST- en ScrOG-methoden.

Deze soort is een 60% sativa-dominante fotoperiode cannabisplant. Damn Sour wekt een langdurige, intens opwekkende high op die evolueert naar een relaxte, lichamelijke sensatie. Je voelt je vrolijk en ontspannen en misschien zal je ook de koelkast nog even overvallen...

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds