1 - High Times Cannabis Cup (Bio) 1997

Himalaya Gold (Greenhouse Seeds)

Himalaya Gold is de mix van een Nepalese soort met een soort uit Noord-India. Deze combinatie heeft een zeer veelzijdige en hoogproductieve plant opgeleverd, met een creatieve high en een mild stoned, lichamelijk effect, waardoor ze overdag functioneel kan worden gerookt. De bloeiperiode is 8 weken en ze kan binnen tot 850g/m² opleveren of tot 1350g per plant buiten. Ze reageert goed op LST.

Genetica Indica-dominant
Ouders Nepalese x North Indian
Bloeitijd 8 weken
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 850g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1350g/plant
Hoogte (buiten) Hoog
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 35.00
10 zaden € 65.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - High Times Cannabis Cup (Bio) 1997
Beschrijving
Beschrijving

Himalaya Gold: een wonder uit de oude Nepalese en Indiase bergen

Himalaya Gold is er! Greenhouse Seeds heeft deze geweldige cultivar ontwikkeld met behulp van Nepalese en Noord-Indiase genetica. Je raadt het al, het is een indica-dominante soort, het ontspant je gespannen brein en ziel. Je zult je voelen alsof je op een bergtop staat, omringd door een geweldige omgeving, op reis om het mysterie van het universum te ontrafelen, met vredige overdenkingen.

Met z'n medium THC-waardes van 12.70% is Himalaya Gold een lichte soort. Rol een pure joint, en de aroma's en smaken zullen je zintuigen verrassen. Soorten met lagere THC-waardes zijn goed voor beginners om het ganja-rijk rustig binnen te treden. En als je een prof bent zul je de unieke high kunnen waarderen.

Voor de mensen die binnen telen, hou je vast. Na maar 8 weken bloeitijd kun je al 850g/m² Himalaya Gold wiet verwachten in je kweekruimte. Als je die kweekruimte binnenkomt zul je voelen alsof je op de Mount Everest staat, alsof je iets geweldigs hebt bereikt! Telers die buiten telen, zijn jullie d'r klaar voor? Himalaya Gold geeft je 1350g/plant. Wat!? Ja, als je er buitenshuis mee aan de gang gaat, krijg je een overvloed aan toppen. Maar pas op, Himalaya Gold can heel erg hoog worden. Gebruik LST en snoei methodes om deze vrije ziel te temmen.

Sta stevig, net zoals de Himalaya gebergten en ontspan met de perfecte dosering van Himalaya Gold. Brahma, Vishnu en Shiva kwamen zo samen: Vishnu, met vier armen, houdt vier joints vast, Brahma's vier gezichten genieten van de trekjes en Shiva, de vernieler, zorgt ervoor dat die joints op- en uitgaan!

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds