The Church (Greenhouse Seeds)

The Church is een krachtige, hoogproductieve 3-wegskruising van Swiss Sativa, Super Skunk en Northern Lights. Na het roken van The Church, zal je de zware, indica stone merken. Het effect evolueert in een sociale, cerebrale high. The Church vraagt een bloeiperiode van 8 weken en levert tot 800g/m², bij ideale condities. Struikachtige plant, goede schimmel weerstand, geschikt voor LST en SCROG!

Genetica indica/sativa
Ouders Swiss Sativa x Super Skunk x Northern Lights
Bloeitijd 8 weken
THC% 20.28%
CBD% 0.16%
Opbrengst (binnen) 800g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 900g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 35.00
10 zaden € 65.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

The Church: wordt spiritueel met de altijd populaire Church van Greenhouse Seeds

Ongeacht je religieuze overtuigingen, zal The Church de donkere hoeken van je geest verlichten, en je geloof in de God van cannabis herstellen. Greenhouse Seeds produceerde The Church als een eerbetoon aan de cannabis gemeenschap - en de gemeenschap is eeuwig dankbaar. De kwaliteit van The Church is buitengewoon, en door de geur en smaak zal je je handen naar de hemel opsteken.

Een heilige drievuldigheid kwam aan het licht in het lab van Greenhouse Seeds: Zwitserse Sativa x Super Skunk x Northern Lights werden samengevoegd tot één cannabis soort. Met zijn 60% indica-dominantie, kun je diepe psychedelische gevoelens verwachten, die langzaam veranderen in een episch, verheffend gevoel.

Met een THC-gehalte van 20,28% THC, neemt The Church het daadwerkelijk naar het volgende niveau - de potentie is enorm. Als je een beginner bent, doe het dan rustig aan, en oefen de kunst van tolerantie.

Als je deze cultivar binnen kweekt, of in een schuur, tent, een kerk of een synagoge, zal The Church je voorzien van 800g/m² van kwalitatieve toppen. Buitenshuis, in de felle zon, zal The Church 900g/plant ontwikkelen. Plan je outdoor oogsten voor eind september, begin oktober ten laatste.

Als je van bidden, mediteren of andere spirituele praktijken houdt, dan is The Church alles wat je nodig hebt om de gewenste verheffing te krijgen. Na een bloeitijd van slechts 8 weken, biedt The Church kristal-bedekte toppen, doordrenkt met hoge kwaliteit hars.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds