Sweet Mango Autoflowering (Greenhouse Seeds)

Deze tropische schoonheid zal sterk vertakken en tot 100cm hoog worden. In 9 weken is ze volwassen en buiten kan de oogst 60-80g/plant bedragen. De belangrijkste argumenten voor Sweet Mango Autoflowering zijn de fruitige en zure aroma's in combinatie met een zeer zware, langdurige, lichamelijke stone. In de binnenteelt kan een opbrengst van 700g/m² worden behaald, onder ideale omstandigheden.

Genetica 80% indica - 10% sativa - 10% ruderalis
Ouders Mango x Big Bang Auto
Bloeitijd 9 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 700g/m²
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) 60-80g/plant
Hoogte (buiten) 70-100cm
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 35.00
10 zaden € 65.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Sweet Mango Autoflowering: Ervaar de ultieme tropische aroma's

Sweet Mango Autoflowering is een enkele reis naar het paradijs. Greenhouse Seeds heeft deze autoflowering variant geperfectioneerd om aan de behoeften van ongeduldige kwekers te kunnen voldoen. Het stabiliseren van hybriden is relatief lastig vanwege de ruderalis genetica. Dat gezegd hebbende, zijn de kwekers bij Greenhouse Seeds natuurlijk echte professionals die ganja ademen en ze kregen het voor elkaar Mango met Big Bang Auto te hybridiseren om de ultieme, tropische autoflowering soort te maken.

De indica-dominantie van 80% is duidelijk; nadat je Sweet Mango Autoflowering geconsumeerd hebt, zal je jezelf op de dichtstbijzijnde comfortabele bank storten. Pas wel op met zitzakken, want zodra je neerploft, is er geen weg meer terug! Verwacht zware ontspanning van de spieren en zalige gedachten. Het THC-niveau wordt als gemiddeld beschouwd en dit is eigenlijk perfect, want de tropische en zoete aroma's hadden niet zo overduidelijk geweest als het THC-niveau hoger had geweest.

Binnenkwekers, die thuis hun eigen paradijs aanleggen, zullen ongeveer 700g/m² ontvangen met zalige Sweet Mango Autoflowering toppen. Buiten zal deze soort ongeveer 80g/plant produceren. Fotoperiode soorten produceren misschien meer, maar de levenscyclus van Sweet Mango Autoflowering bedraagt slechts 9 weken, van zaad tot oogst.

Deze soort is ook perfect voor beginners, want Sweet Mango Autoflowering vraagt minimaal onderhoud. Vanwege haar kleine formaat is ze perfect voor discrete projecten. Ganja connaisseurs zullen genieten van deze soort, vooral van de zalige highs en aroma's. Zorg dat je deze tropische soort te pakken krijgt en chill, waar je je ook bevindt!

  • Top 5 Gemakkelijke Cannabis Edibles

    Met deze 5 waanzinnig eenvoudige, maar bijzonder effectieve recepten voor cannabis edibles "kookt iedereen met sterren." Ontdek hoe leuk experimenteren in de keuken is. Trakteer je gasten op een smaaksensatie, vergezeld van een euforische uitbarsting. Of houd alles voor jezelf, we veroordelen je niet.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds