Jack Herer (Greenhouse Seeds)

Jack Herer is een legendarische cannabis strain, vernoemd naar een van de meest gerespecteerde cannabis activisten van onze tijd. Net zoals haar naamgenoot, staat ook Jack Herer van Greenhouse Seeds hoog in aanzien. Ze produceert een zeer complexe, langdurige, geestelijke en lichamelijke high. Jack Herer, de mix van Haze x Red Skunk, bloeit in 8 weken en produceert tot 800g/m² of 1200g per plant.

Genetica 60% indica - 40% sativa
Ouders Haze x Red Skunk
Bloeitijd 8 weken
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) 800g/m²
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 1200g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Oogsttijd (buiten) Einde September/Oktober
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 25.00
3 zaden € 25.00
5 zaden € 35.00
10 zaden € 65.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Jack Herer: topsoort als eerbetoon aan de cannabis strijder

Hij was een legende, een Legalize-it strijder, een cannabis campagnevoerder... Jack Herer was zo echt als maar zijn kan. Om zijn prestaties voor de cannabis cultuur te herdenken, creëerde Greenhouse Seeds de perfecte kruising die zal voldoen aan Jack Herer's nalatenschap. De kruising werd uiteraard Jack Herer genaamd.

De voorouders van Jack Herer zijn Haze en Red Skunk. We bedoelen trouwens de voorouders van de soort, niet de persoon, hoewel het wel het een en ander zou verklaren. Red Skunk vloeit voort uit de klassieke Skunk. Haze genen komen uit Californië, waar kwekers tijdens de jaren ’60 tot ’70 de meest kwalitatieve sativa landrassen mengden. Ze verzamelden soorten uit Zuid-Amerika, Zuid-India en Thailand. De genen reisden naar Amsterdam, en kwamen terecht in de handen van Greenhouse Seeds.

Deze 60% Indica-dominante soort levert een complexe high, met inbegrip van lichamelijke stoned sensaties, samen met cerebrale highs. Het is een langdurige high, dus maak je agenda leeg - je zult een tijdje goofy zijn. Met zijn hoge THC-gehalte kun je ware kracht verwachten.

Als je Jack Herer binnenshuis kweekt, zul je 800g/m² aan toppen ontvangen. Buitenshuis waar Jack Herer gedijt, ontvang je tot 1200g/plant! Het bereikt een middelmatige hoogte en geniet van SOG en ScrOG methoden.

Deze plant is een absoluut genot. Je ziet het ontwikkelen van zaailing tot een volwassen plant, en je zult eraan gehecht raken. Geniet van Jack Herer, en geniet van de heerlijke highs. De verbazingwekkende, verheffende aard van Haze zal zich openbaren na de eerste teug. Greenhouse Seeds noemde geen prijzen voor deze soort, met de vermelding dat er "te veel om op te noemen" waren. Jack Herer is een absolute klassieker, bekend onder cannabis kenners over de hele wereld.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds