Auto-Bomb Autoflowering (Greenhouse Seeds)

Gebruik Auto-Bomb Autoflowering om wat liefde te laten exploderen en denk na over vreedzame manieren om conflicten op te lossen. 7 weken, van zaad tot oogst, is genoeg tijd om de levenskwaliteit van de mensen om je heen te verbeteren. Milde smaak, snelwerkend en een langdurig effect helpen je na te denken over manieren om vrede te promoten. Gemiddeld grote plant.

Genetica Indica-dominant autoflowering
Ouders Green-O-Matic x Big Bang Autoflowering
Bloeitijd 7 weken van zaadje tot oogst
THC% Laag
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Medium
Hoogte (binnen) Gemiddeld
Opbrengst (buiten) 50g/plant
Hoogte (buiten) Gemiddeld
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Greenhouse Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 20.00
3 zaden € 20.00
5 zaden € 32.00
10 zaden € 57.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Auto-Bomb Autoflowering: Explosief snelgroeiende strain

Auto-Bomb Autoflowering staat op scherp met een foutloze kwaliteit. Greenhouse Seeds besloot twee bewonderenswaardige strains in te zetten om gehybridiseerd te worden, Green-O-Matic en Big Bang Autoflowering. Het bleek een schot in de roos met ontplofbare smaken en aroma's.

Let op: Auto Bomb Autoflowering is na 7 weken klaar, van zaad tot oogst. Dat is nog geen 2 maanden! Als je snel wilt herladen, houdt dan Auto-Bomb Autoflowering in de aanslag.

Deze cultivar bereikt een gemiddelde hoogte. Als je de Auto-Bomb Autoflowering buiten tot ontploffing laat komen levert dat 50g/plant op. Woon je in een kouder klimaat dan is dit een zeer geschikte strain om buiten te kweken, ze is klaar voordat de vorst intreed. Lage tot gemiddelde hoogtes zijn ideaal voor geheime acties, ze heeft weinig aandacht nodig kan met gemak een temperatuur tot 10*C verdragen. Binnenkwekers kunnen rekenen op een vergelijkbare oogst, omstreeks 800g/m2, en dat is voor een autoflower een behoorlijke hoeveelheid.

Vanwege de 80% indica-dominantie zet ze aan tot een heerlijke high, gepaard gaande met relaxed gepeins en een fysiek stoned gevoel. Auto-Bomb Autoflowering slaat snel en genadeloos toe - de gevolgen zijn direct merkbaar. Auto-Bomb Autoflowering slaat in als een Bom! Verbazingwekkend perfecte wiet van zeer goede kwaliteit, paraat na slechts 7 weken.

Recommended products
Andere producten van Greenhouse Seeds