Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Top 5 Autoflowering Greenhouse Seeds

De Greenhouse Seed Company is zeker een van de meest vooraanstaande bedrijven binnen de cannabis zaden markt en verantwoordelijk voor het creëren van een aantal van de best presterende cannabis soorten die de wereld ooit heeft gezien. Hun cannabis soorten wonnen door de jaren heen maar liefst 40 High Times Cannabis Cups, 15 Highlife Cups en vele andere, internationale prijzen, wat aangeeft dat hun zaden tot de besten behoren. Diverse coffeeshops in Amsterdam maken hun serviceaanbod compleet en stellen klanten vanuit de hele wereld in staat de door hun geproduceerde soorten te proeven. Arjan, de oprichter van Greenhouse Seeds, begon meer dan 25 jaar geleden met het verzamelen van genen van landras soorten, wat heeft geleid tot een uitgebreide, genetische database. Als je nieuwsgierig bent naar welke autoflowering soorten vaak bij Zativo worden gekocht door andere kwekers, bekijk dan onze Top 5 lijst met de bestverkopende, autoflowering soorten van Greenhouse Seeds.

1. Big Bang Autoflowering (Greenhouse Seeds)

 • Indica-dominant autoflowering
 • Skunk x Northern Lights x El Niño x Ruderalis
 • 8 weken van zaadje tot oogst

De Big Bang theorie verklaart de snelle uitbreiding van het universum, waardoor evolutie kon plaatsvinden en dit resulteerde in de diverse levensvormen die we tegenwoordig zien. Ongeveer 13,8 biljoen jaar later, ontdekte de mens het feit dat sommige resultaten van deze evolutie thuis gekweekt, gedroogd en gerookt kunnen worden, om vervolgens high te worden. Big Bang Autoflowering is een uitmuntend voorbeeld van zo'n plant die door kwekers in heel Europa wordt bewonderd vanwege de snelle groei en vlugge ontwikkeling van de toppen, op een bepaalde manier net als het universum in haar vroege dagen. Big Bud Autoflowering staat hier bij Zativo op de eerste plaats als het gaat om bestverkopende autoflowering soorten van Greenhouse Seeds en combineert de genen van Skunk, Northern Light, El Niño en Ruderalis. De levenscyclus eindigt in 8 weken vanaf ontkieming en Greenhouse Seeds geeft aan dat het maximale productiepotentieel max. 900g/m² bedraagt onder ideale omstandigheden. Buiten is een typische oogst van 45g/plant realistisch en een goede doelstelling, zeker als je rekening houdt met de razendsnelle levenscyclus. Big Bang Autoflowering is een geweldige keuze voor SoG en is geschikt voor beginnende kwekers, vanwege de stabiele, genetische opmaak die bestaat uit 80% Indica genen. De basisplant, Big Bang, presteerde het de derde plaats te behalen op de 2000 High Times Cannabis Cup en staat bekend om het opwekken van diep ontspannende effecten, net als de autoflowering versie.

Lees meer over Big Bang Autoflowering (Greenhouse Seeds)

2. Kalashnikova Autoflowering (Greenhouse Seeds)

 • Indica-dominant autoflowering
 • Kalashnikova x Green-O-Matic
 • 9 weken van zaadje tot oogst

Kalashnikova Autoflowering is een directe afstammeling van Greenhouse Seeds' feminized Kalashnikova, waarin de genen van AK-47 zijn gecombineerd met White Widow. In tegenstelling tot vele andere versies van AK-47, die ofwel sativa-dominant zijn, of gebalanceerd tussen Sativa/Indica, leunt Kalashnikova duidelijk over naar haar Indica erfgoed met 80%. De autoflowering versie is bijna identiek, maar ontving een aanvullende 10% Ruderalis genen van Green-O-Matic, waardoor de Sativa invloed nog wat meer verminderd werd. Effecten van Kalashnikova Autoflowering zijn consequent enorm lichamelijk en stimuleren diepe ontspanning zonder veel van de opwekkende Sativa effecten te leveren, die meestal kenmerkend zijn voor AK-47. Dit hogere percentage Indica genen doet niets af aan het feit dat Kalashnikova Autoflowering een geweldige soort is die verbazingwekkend goed verkoopt hier bij Zativo. Ze voltooit haar levenscyclus in 9 weken vanaf zaad en produceert binnen, onder optimale omstandigheden, een opbrengst tot 800g/m². Buiten zijn oogsten van 70-100g p/plant mogelijk, wat kwekers een goed idee moet geven van waar Kalashnikova Autoflowering toe in staat is. Deze soort bereikt een gemiddelde hoogte van 70-100cm en produceert kleverige toppen, met smaken die variëren van fruitige tot pittige aroma's.

Lees meer over Kalashnikova Autoflowering (Greenhouse Seeds)

3. Super Critical Autoflowering (Greenhouse Seeds)

 • 80% indica - 10% sativa - 10% ruderalis
 • Big Bud x Skunk x White Widow x ruderalis
 • 9 weken van zaadje tot oogst

Bij Zativo is Super Critical de bestverkopende, feminized soort van Greenhouse Seeds. Deze soort is zeker een van de beste opties voor binnenkwekers die doelen op ongelooflijk grote oogsten in een zeer korte bloeiperiode. Proberen elke gram eruit te knijpen in een bestaande set-up, is een gemeenschappelijk doel van veel kwekers om de hoogst mogelijke efficiëntie te bereiken. Gelukkig zijn er soorten als Super Critical, die kwekers helpen hun individuele "critical mass" te behalen, waarmee het punt bedoeld wordt waar oogsten binnen niet verder kunnen worden verhoogd zonder over te schakelen naar een grotere lamp. Super Critical Autoflowering is, net als de feminized versie, gebaseerd op de genen van Big Bud, Skunk en White Widow. Het belangrijkste verschil is een klein percentage Ruderalis genen (10%) om de autoflowering eigenschap te verkrijgen. De meeste belangrijke kenmerken van Super Critical zijn behouden gebleven in de autoflowering versie: Een snel inslaande, bijna verdovende stone, ongelooflijk grote opbrengsten, binnen tot wel to 800g/m² (onder ideale omstandigheden) en zeer geschikt voor beginnende kwekers. Super Critical Auto voltooit haar levenscyclus in 9 weken vanaf zaad en laat haar volledige potentieel zien wanneer ze wordt gekweekt in een Sea of Green.

Lees meer over Super Critical Autoflowering (Greenhouse Seeds)

4. Northern Lights Autoflowering (Greenhouse Seeds)

 • 80% indica - 10% sativa - 10% ruderalis
 • Northern Lights x Green-O-Matic
 • 10 weken van zaadje tot oogst

Northern Lights Autoflowering, bekend om het produceren van volumineuze toppen en grote oogsten, is de volgende soort in onze Top 5. De originele Northern Lights is een van de meest geliefde, rasechte Indica's ooit en mensen bewonderen deze soort om haar sterke, kalmerende stone, harsachtige toppen en algehele kweekgemak. De geschiedenis van Northern Lights is voor het grootste gedeelte onduidelijk: Sommige mensen vermoeden dat ze voor het eerst werd gekweekt in Washington State en anderen zijn er zeker van dat ze haar oorsprong in de jaren '70 in Californië vond. Zelfs als een van deze veronderstellingen op een dag juist blijkt te zijn, zal dit niets veranderen aan het feit dat de meer recente versies van Northern Lights absoluut Nederlandse varianten zijn. Northern Lights Autoflowering van Greenhouse Seeds heeft het vermogen tot 800g/m² te produceren onder ideale omstandigheden en levert tot 100-150g/plant als ze buiten wordt gekweekt. Met 10 weken is de levenscyclus niet extreem kort, maar deze autoflowering soort biedt een van de beste compromissen tussen de kwaliteit van het eindproduct, de opbrengst en totale kweektijd. Het kweken van Northern Lights Autoflowering is een relatief eenvoudige beslissing, vanwege de geweldige betrouwbaarheid en weerstand, om maar een aantal redenen te noemen waarom Zativo's klanten deze zorgeloze Indica dame regelmatig aanschaffen.

Lees meer over Northern Lights Autoflowering (Greenhouse Seeds)

5. Sweet Mango Autoflowering (Greenhouse Seeds)

 • 80% indica - 10% sativa - 10% ruderalis
 • Mango x Big Bang Auto
 • 9 weken van zaadje tot oogst

Sweet Mango Autoflowering is Greenhouse Seeds' laatste soort die een plekje heeft verdiend in Zativo's top 5 met bestverkopende zaden. Ze is een kruising van Big Bang Autoflowering, die op de eerste plaats staat in deze Top 5, en Mango. Met de genen van Mango wordt al sinds de jaren '60 gekweekt en ze werd in de vroege jaren '90 gekruist met KC33, een hybride van Haze, Afghani en Ukrainian landrassen. Sweet Mango Autoflowering bezit de zure en fruitige smaak, afkomstig van haar Mango erfgoed en wekt een diepe, lang aanhoudende, Indica stone op. In tegenstelling tot veel andere Indica-dominante, autoflowering soorten, die meestal compact zijn en niet teveel vertakken, ontwikkelt deze lange zijtakken waardoor licht kan doordringen in meer delen van de plant. Sweet Mango Autoflowering bereikt de volwassenheid in 9 weken vanaf zaad en kan mogelijk 700g/m² produceren, mits de omstandigheden ideaal zijn. Ondanks het feit dat de opbrengsten binnen iets lager zijn, vergeleken met Big Bang Autoflowering, is de oogst buiten verrassend hoog met tot wel 80g/plant. Veel klanten van Zativo zijn dol op de mix van fruitige en zure smaken, in combinatie met die lang aanhoudende, lichamelijke stone. Sweet Mango Autoflowering is de meest smaakvolle variant in deze lijst en is dus een mooie afsluiter van Zativo's Top 5 autoflowering soorten van Greenhouse Seeds.

Lees meer over Sweet Mango Autoflowering (Greenhouse Seeds)