Autoflowering wiet zaden bezitten een zeer unieke eigenschap, die andere zaden niet bezitten: Ze zullen uit zichzelf in de bloei schieten, zonder de noodzaak van minder zonuren. Nog beter is dat ze zich meestal binnen 9-10 weken van zaadje tot oogst ontwikkelen. Dit betekent dat je in feite elk jaar diverse buitenoogsten kan binnenhalen! En onze autoflowering zaden zijn speciaal gekweekt om te presteren. Als je dus graag meerdere keren wil oogsten, een snelle doorlooptijd wil, of je niet druk wilt maken over verlichtingsschema's, dan zijn onze autoflowering cannabis zaden echt wat voor jou!

Dankzij de unieke, genetische eigenschappen van de cannabis ruderalis variëteit, zijn zaadbanken over de hele wereld in staat autoflowering strains te maken, waar we allemaal van kunnen genieten. Cannabis ruderalis heeft een eigenschap, die geen enkel ander type cannabis bezit: Het vermogen de bloei aan te wakkeren door leeftijd en niet door licht. De combinatie met een aantal van de meest beroemde strains heeft ervoor gezorgd dat het nu mogelijk is je favorieten te kopen, zoals Northern Lights, AK-47, Amnesia Haze en Big Buddha Cheese, in een automatische variant die bloeit naarmate ze ouder wordt. Dankzij de vaardigheid, die betrokken is bij de teelt, gaat bij de creatie geen kwaliteit verloren. Dit betekent dat buitenkwekers elk jaar meerdere snelle oogsten van topkwaliteit kunnen binnenhalen! Bekijk onze catalogus met autoflowering cannabis zaden om het volledige aanbod autos in hun volle glorie te bewonderen.

Bekijk:

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren.