Northern Lights Automatic (Sensi Seeds)

Northern Lights Automatic is een kleine, compacte plant die van ontkieming naar oogst ontwikkelt in slechts 11 weken! Met een maximum hoogte van 60-90cm is dit zeker een geweldige kandidate voor kwekers met ruimtegebrek of guerrillakwekers. Haar bloemen geven een zoete geur af en zijn bedekt met een dikke laag, THC-rijke trichomen, waardoor deze wiet buitengewoon krachtig is!

Genetica 90% Indica / 10% Ruderalis
Ouders Northern Lights x ruderalis
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC% Gemiddeld
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Laag
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Laag
Verkrijgbaar als Feminized zaden
Zadenbank Sensi Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 23.00
3 zaden € 23.00
  Op voorraad

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

Beschrijving
Beschrijving

Northern Lights Automatic: binnenkweek-topper van Sensi Seeds

NORTHERN LIGHTS AUTOMATIC – DROOM VAN STIEKEME KWEKERS

Deze soort is een van de meest gekopieerde varianten ter wereld, en dat heeft een goede reden. De originele Northern Lights werd deels beroemd omdat een droom werkelijkheid werd toen ze voor het eerst aan het licht kwam. Northern Lights Automatic, een cannabis indica-variant (90% indica en 10% ruderalis), is een kleine, compacte plant met fantastische opbrengsten voor haar formaat. Bovendien scheidt ze een hele milde geur uit, terwijl ze een geweldige smaak en kracht heeft. Verborgen binnenkweekprojecten uit alle windstreken verlangden naar deze magische bonen, aangezien ze ieders leven zo veel makkelijker konden maken – zowel kwekers als rokers.

NORTHERN LIGHTS AUTOMATIC – KWEEKEIGENSCHAPPEN

Deze hybride is een plezier om te kweken, vooral binnenshuis. Cannabiskwekers kunnen een gat in de lucht springen nu ze ook als feminized en autoflower verkrijgbaar is. Permanent kweken in extra kleine ruimtes is nu zo makkelijk als wat. De kleine, dennenboom-achtige, dicht bebladerde planten leveren uitzonderlijk hoge opbrengsten op en zijn verrassend makkelijk te onderhouden. In slechts zo’n 75 dagen na het zaaien, kun je deze kleine, maar zware boompjes omhakken. Ze is een top-keuze voor kwekers die in een appartement wonen, aangezien je niet wilt dat je flat een overweldigende stank in de buurt verspreidt. Wees hoe dan ook voorzichtig. Buitenshuis gedragen ze zich niet veel anders; ze blijven klein en leveren veel op.

NORTHERN LIGHTS AUTOMATIC – GEUR, SMAAK EN BUZZ

Sensi Seeds heeft het talent om autovarianten van klassiekers te produceren die trouw blijven aan hun achtergrond. De sensatie is eerst pittig en zoet, en wordt gevolgd door sterkere, bosachtige, aardse ondertonen; typisch Afghaans. Wat de werking betreft, is deze soort opvallend lichaam-georiënteerd, maar niet zo wereldschokkend als haar fotoperiode-equivalent. Veel gebruikers geven echter de voorkeur aan het extra CBD-gehalte van de autoflowering-versie, afkomstig van de ruderalis-kant. Dit verzacht het effect van het origineel, dat sommigen als extreem couch-locking ervaren.

Recommended products
Northern Lights Auto belongs to our most popular cannabis seeds. Read more information about this strain on our special Northern Lights Autoflowering - Wietzaden page. Here you can also find other breeders that offer this strain and cannabis seeds that are genetically related to this strain.
Andere producten van Sensi Seeds