1 - Best Overall Strain at High Times Cannabis Cup 1994
1 - Best Sativa at High Times Cannabis Cup 1994
1 - Best Sativa at High Times Cannabis Cup 1990

Northern Lights 5 x Haze (Sensi Seeds)

Northern Lights #5 x Haze wordt vrij groot, waardoor ze ook "XXL" oogsten kan leveren. Binnen zal deze 70% Sativa plant 65-75 dagen bloeien en buiten behaal je de beste resultaten in een zonnig/Mediterraan klimaat. Northern Lights #5 x Haze produceert grote, productieve, uniforme planten en is eenvoudig te klonen. Wederom een Cannabis Cup winnaar van Sensi Seeds!

Genetica 70% sativa - 30% indica
Ouders Northern Lights #5 x Haze
Bloeitijd 65-75 dagen
THC% Hoog
CBD% Onbekend
Opbrengst (binnen) Hoog
Hoogte (binnen) Hoog
Opbrengst (buiten) Hoog
Hoogte (buiten) Hoog
Oogsttijd (buiten) Mid/end October
Verkrijgbaar als Feminized & regular zaden
Zadenbank Sensi Seeds
Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 15 Loyaliteit punten. Checkout your current loyalty points score and all available gifts via the Loyalty Bonus Page.
Vanaf € 150.00
3 zaden € 150.00
10 zaden € 150.00

Easy Germination

Easy Germination

Cannabis Propagator

Cannabis Propagator

Disclaimer

Zativo levert uitsluitend aan privé-personen, niet aan commerciële en/of grootschalige kwekers. Als we vermoeden dat onze zaden desondanks hiervoor gebruikt gaan worden houden we ons het recht voor om de bestelling te weigeren. 

1 - Best Overall Strain at High Times Cannabis Cup 1994
1 - Best Sativa at High Times Cannabis Cup 1994
1 - Best Sativa at High Times Cannabis Cup 1990
Beschrijving
Beschrijving

Northern Lights 5 x Haze: dank aan twee legendes

Deze legendarische danke soort is een uitblinker. En dat is nogal een understatement! Northern Lights 5 x Haze is zo spectaculair dat het in de jaren ‘90 drie keer de eerste prijs heeft gewonnen bij de High Times Cannabis Cup! Wanneer een soort de eerste prijs wint bij de HTCC-cup, wordt haar reputatie automatisch wereldwijd versterkt. Deze dank levert ongelooflijke hoeveelheden toppen, en de highs zijn fantastisch. Laten we eens kijken wat dit sativa-dominante beest te bieden heeft.

NORTHERN LIGHTS 5 X HAZE – EFFECTEN EN GENETICA

Deze soort, met 70% sativa en 30% indica, stamt af van de beruchte Northern Lights #5-genetica en de bekende, energieke Haze-varianten. Deze strain is al een tijdje op de markt; cannabisveteranen beschouwen deze cultivar als een must bij hun ganja-activiteiten. De zaadjes komen in een feminized en regular variant, wat breeders de kans geeft om eersteklas mannelijke planten te creëren om verder te breeden. Zodra de Northern Lights 5 x Haze eenmaal geoogst en gecured is en je er een hijsje van hebt genomen, wekt ze werkelijk unieke highs op. De sterke sativa-sensaties, gecombineerd met intense indica-vibes, tillen de gebruiker naar de grenzen van het universum. Ze heeft een grote potentie en haar smakelijke toppen zitten bomvol THC. Beginnende smokers wordt aangeraden om rustig aan te doen.

NORTHERN LIGHTS 5 X HAZE – GROEI

Deze soort groeit uit tot een hele hoge plant – de Haze-kant komt in de hoogte van de plant echt tot uiting. Ze heeft extra ondersteuning nodig om de zware toppen te dragen, anders kunnen de takken breken onder het gewicht van de harsrijke toppen. De opbrengst is te gek! Zorg er maar voor dat je extra plek vrijmaakt in je cure-ruimte, anders kan je alle dank die geproduceerd wordt door Northern Lights 5 x Haze niet aan. De bloeiperiode duurt ongeveer 9-11 weken, wat gezien haar rijkelijke oogsten goed te doen is.

Recommended products
Andere producten van Sensi Seeds